2777
2789
عنوان

اگه برام طلا نخریدن چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 129 پست
چرا؟ انگشتر میتونن بخرن براش با ۱۰-۱۱ تومنم میشه یه انگشتر خرید

آخه انگشتری که با مزد ساخت بخواد بشه ده تومن چند گرمه؟ اندازه تار موعه

یعنی اصلا خجالت اوره اینو دست عروس کنن. بنظرم کسی ک ازدواج میکنه چ دختر چ پسر بااین قیمتا باید بدونه دور سرویس طلا و زیر لفظی و فلان خط بکشه .دیگه نهایت یه حلقه

الان پسری که ازدواح میکنه واقعا مرده تو این شرایط و این گرونیا به نظرم دخترایی که شاغلن پسرا رو بیشت ...

توقعات زیادی خوب نیست. ولی دختری هم ک نامزده ، خیلی ذوق این چیزارو داره. هرچقدر کم ! ولی باید ببرن یلدایی هارو . کم ببرن ، ولی ببرن !

همین خانواده پسر ک نه طلا میخرن نه چیزی و عروسی رو هم الکی برگزار میکنن ، به جهاز کمیرسه ، توقع دارن عروس همه چی بیاره!!

در صورتی کپول عروسی رو کادو ها حبران میکنن و طلا همیشه سرمایه ست ! ولی پول جهاز از جیب میره. جالبه همه حال خانواده دامادو درک میکنن ! به عروس کمیرسه باید حهاز و سیسمونی رو خوب ببره!

خیلی هم کم توقع نباشید !

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو این دیونه خونه به چی دلمون خوش باشه میتونیم حداقل جشن یلدا رو ساده کنیم که به کسی فشار نیاد

چی بگم والا.... بخدا دلم واسه اون پدر مادرایی ک بازنشسته ن مجبورن بخاطر این شب یه شام و یه سفره یلدا تهیه ببینن و کلی تو خرج بیفتن میسوزه

آخه انگشتری که با مزد ساخت بخواد بشه ده تومن چند گرمه؟ اندازه تار موعه یعنی اصلا خجالت اوره اینو دست ...

نه عزیزم . بره بدون اجرت بگیره نزدیک یک گرمه ! بازار هم پره از طرح های سبک که پر دیده میشن !

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن
توقعات زیادی خوب نیست. ولی دختری هم ک نامزده ، خیلی ذوق این چیزارو داره. هرچقدر کم ! ولی باید ببرن ی ...

عروسا هم اشتباه میکنن توقعات زیادی خانواده داماد در مورد جهیزیه رو برآورده میکنن. در حد توان و نیاز و صلاحدید خودشون بخرن.

سیسمونی هم که از بیخ و بن اشتباهه.

چی بگم والا.... بخدا دلم واسه اون پدر مادرایی ک بازنشسته ن مجبورن بخاطر این شب یه شام و یه سفره یلدا ...

منم واقعا ناراحتم ولی خوب اونا خودشونم دلشون به همین یه شب خوشه که بچه هاشون دور هم باشن مامان منکه از الان به من زنگ زده اینارو بگیر حتما برام طفلی زوری پولشو میده نگیریمم ناراحت میشن🥺

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
متنفرم از این رسم و رسومات و مناسبتهاطرف اومده جلو دوربین شیون میکنه واااای یک کیلو آجیل شب یلدا بدو ...

مراسم خودمون با این چشم تو هم چشمی ها تلخش میکنن نمیدونم چرا انقدر مردم حرف دارن بعد میان از زیبایی جشن های کشور های دیگه میگن . نمیگن اونا فرهنگ شون بالا انقدر توقع ندارن قصد شون فقط شادی. فرهنگ ایرانی ها رو 50 سال خراب کردن حتی دور هم بودن و اصالت و شادی رو مردم یادشون رفته

نه عزیزم . بره بدون اجرت بگیره نزدیک یک گرمه ! بازار هم پره از طرح های سبک که پر دیده میشن !

من خودم یه انگشتر بدون اجرت خریدم قشنگ معلوم بود نو نیست. میگفت بیا پرداخت کنم واست هزینشم ۷۰۰ تومن😐

مراسم خودمون با این چشم تو هم چشمی ها تلخش میکنن نمیدونم چرا انقدر مردم حرف دارن بعد میان از زیبایی ...

دقیقا ...منم واسه همین میگم متنفرم دیگه از زیبایی شب یلدا چی مونده ؟ بقول شما فقط چشم و هم چشمی. دیگه اون که زیر کرسی تو خونه پدربزرگ بشینی و یه کاسه تخمه بشکنی و ف.ال حافظ بخونی کو؟؟ فقط فکر چیتان پیتان و عکس و دعوا سر طلا نیاوردن داماد و کلی بدهی واسه یه شب

عروسا هم اشتباه میکنن توقعات زیادی خانواده داماد در مورد جهیزیه رو برآورده میکنن. در حد توان و نیاز ...

هیچ کس درمورد سیسمونی حرفی نزده بود منم با شما موافقم. وقتی ی زن و مرد بالغ این عرضه و توانایی رو در خودشون دیدن که بچه دار بشن یعنی از پس تمام هزینه و.... بر میان .به خانواده دختر و پسر ریطی نداره که از خانواده ها توقع داشته باشن

دقیقا ...منم واسه همین میگم متنفرم دیگه از زیبایی شب یلدا چی مونده ؟ بقول شما فقط چشم و هم چشمی. دیگ ...

درسته دقیقا . ما الان بزرگ شدیم ولی هنوز همه مون میریم خونه پدر بزرگم دور هم ی شب میگیم میخندیم دو تا عکس میگیریم ولی جای پست کردنش تو اینستا چاپش میکنیم و تو البوم مون نگهش میداریم . از اینکه مراسم ها رو تغییر دادن منم متنفرم