2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو کارای خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حتی اگ شاغل هم نبودی شوهرت باید تو کارای خونه کمکت کنه.

هورمون و ساختار و بدن زن خیلییبی متفاوت هست با مرد.

یه استرس و تنش ساده قشنگ گند میزنه ب هورمونای زن، هورمونم قاطی شه گند میزنه ب روابط میان فردی.

یجوری کارای مثبتشو تقوبت کن.

ب فرض اگ یدونه بالشم ورداشت بغلش کن، هی تشکر کن، بگو چ شوهر خوبی دارم.

کم کم همینو بسط بده

با تقویت کمتر

میگه کمکت میکنم اما زمانی که ببینم سرت خیلی شلوغه مثلا زمانی که بچه داشته باشیم میگه الان سرت خلوته ...

آنقدر بدم میاد از آدمهایی تنبل دختر عمو من پرستار هست کارش از تو هم سخت تره ولی خونه اش همیشه مرتب تمیز همه کارها خودش انجام میده بچه هم داره دختر عمه من کارخونه کار میکنه خیلی زرنگی هم خونش هم تو رسیدن به خودش دو تا هم بچه داره اصلا شوهرهاشون کمک نمیکنه

مرتب نکن

چون هر دو شاغل هستید و به نظرم زن و شوهری هایی که هر دو شاغلن باید تو تقسیم وظایف باهم همکاری کنن

حتما یک زمان بزار و به همسرت توضیح بده این مورد رو

فقط سعی کن منطقی صحبت کنی و بدون دعوا

ببینی نتیجه چی میشه

چه کارایی بهش میدی انجام بده؟؟

شوهر من از کارای ریز بدش میاد،خودمو بکشم ظرف نمیشوره یا جارو نمیزنه،ولی بگم حیاط یا حیاط خلوتا رو مرتب کن،یا بگم حموم رو بشور یا بگم آشپزخونه رو تی بکش میکنه،ولی جمع کردن خرت و پرت رو زمین و لباس انداختن لباسشویی یا همین مرتب کردن تخت رو حوصلش نمیشه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم کارمندم و دوست دارم خودم از لحاظ مالی مستقل باشم

عزیرم ب حرف نی نی سایتیا توجه نکن

منم شاعلم کارمندم همسرم زیاد تو خونه کمک نمیکنه ولی کارای بیرون رو انجام میده ، من پنجشنبه ها ک تعطیلم خونه رو تمیز میکنم همسرم گاهی جارو میکنه ، کار زیادی هم ندارم ی جارو گردگیریه، با اینکه بچه هم دارم از اول یادش دادم وسایل و لباساش رو مرتب کنه

تو میتونی ب ازای کمکی ک نمیکنه، حقوقت رو مصادره کنی و تو زندگی نیاری ساید یکم بهش فشار بیاد کمک کنه ولی دعوا راه ننداز ب نی نی سایتی ها باشه میگن طلاق بگیر

عوضش بگو برات ماشین بخره طلا بخره از راههای دیگه ازش استفاده کن..کار خونه ک زیاد سخت نیست

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ببین حتی اگ شاغل هم نبودی شوهرت باید تو کارای خونه کمکت کنه. هورمون و ساختار و بدن زن خیلییبی متفاوت ...

پس چرا این دختر عمو من همه کارهایش خودش انجام زرنگی این همه فامیل ها میگن جمع کنید خودتون بابا

شما همسراتون چطورن ؟ چطور تغییرشون دادین

همسر منم هیچ کاری تو خونه نمی کنه سعی کردم یاد بگیره نشد

اونی که میگه مرد دوبار تربیت میشه بار دوم توسط زنش اون احتمالا مرد تربیت ناپذیر به پستش نخورده

همسر من مردیه که همه خریدی برام انجام میده از شیر مرغ تا جون آدمیزاد می خره میاره تو خونه اما یه لیوان نمی شوره

مهم نیست دیگه من عادت کردم هم کار بیرون انجام میدم هم کار خونه به نظرم زندگی اونقدر طولانی نیست که بخوام هی تنش ایجاد کنم سر این جور مسائل

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
آنقدر بدم میاد از آدمهایی تنبل دختر عمو من پرستار هست کارش از تو هم سخت تره ولی خونه اش همیشه مرتب ت ...

ببخشید یک سوال دارم

مگ زن رباته؟ که هم همزمان خانه دار باشه ، هم شاغل باشه ، هم مادر باشه ، هم معشوقه باشه

تازه همیشه هم شیک و زیبا باشه !

دختر عمو شما خودشو با یک ربات انگار اشتباه گرفته

خوب وقتی این همه مسئولیت روی دوشش هست

پس می وقت میکنه برای خودش زمان بزاره؟

آنقدر بدم میاد از آدمهایی تنبل دختر عمو من پرستار هست کارش از تو هم سخت تره ولی خونه اش همیشه مرتب ت ...

چرا انقدر زن ستیزی شما؟ همین شماها مردا رو پررو میکنین همه کارا رو یه نفر انجام بده که چی بشه؟ کاپ حمال برتر بهش بدن؟