2777
2789

من دستم خیلی خالیه واقعا خیلی سخته بی پولی نمیدونم به پدرم و پدرشوهرم چی بدم بخدا هیچ تو دستم نیس نمیدونم چیکار کنم میشه یه چیز ارزون قیمت بهم بگید ببینم چی بگیرم لعنت به بی پولی که منو جلوی همه سر افکنده کرده😭

به پدر شوهرم یه لعنت بر پدر و مادرش میفرستماون روز

برا بابام کفش میگیرم

(میاین کاسه داغتر از آش بشین یچیزی میگیره براش شوهرم)

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومین سالیع که پدرمو از دست دادم😭😭

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دومین سالیع که پدرمو از دست دادم😭😭

خدابیامرزه پدرتون روحش شاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خدابیامرزه پدرتون روحش شاد

ممنون مهربونم♥️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه گل و گلاب و رفتن سر قبرش 😭😭😭😭💔💔💔💔

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

به پدر شوهرم یه لعنت بر پدر و مادرش میفرستماون روز برا بابام کفش میگیرم(میاین کاسه داغتر از آش بشین ...

یه چیزی بگم پدرشوهرم خیلی بهم بدی کرد تنها خوبی که کرد جهیزیه ای بود و خونه ای که به شوهرم داد که روزی هزاربار منت سرم میزاره حاملم جلوم میگه بچتو هیچ نمیدم 2 روز پیش به شوهرم گفته دوست ندارم زنتو سوار ماشینم کنی بازار بودم با تاکسی برگشتم خیلی بهم ظلم میکنه احترام دامادشو انقدر داره منو گوه میبینه اما بازم منه احمق دارم میگم چی بگیرم براش

از شوهرت پول بگیر براشون کادو بخر

زن پولشو از جیب شوهر میاره دیگه

باهم برین کادو بخرین برای پدرا

من ک پدرشوهرمو ازدست دادم

پدر خودمم امروز سومین هفتس فوت کرده

خدا پدراتونو حفظ کنه قدرشونو بدونین ازدست ک بدین هیچ پشیمونی سودی نداره

یشاخه گل شده بخر هرجند توقعی ندارن همون ک بغلشون کنی و بوسشون کنی و قدردانی کنی براشون یدنیا ارزش داره

من ارزوم شده کاش زنده بود میتونستم بغلش کنم و بگم دوسش دارم🖤🖤

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

هفته بعد تولد داداشمه خیلی برای من و دخترم خرج میکنه خیلیییی کفشاشم الان دیدم کهنه شده میخوام براش کفش بخرم اما شوهرم میفهمه میدونم ناراحت میشه اگه برای اونم روز پدر کفش نخرم اما دیگه پول نمیمونه 😞 شوهرم کلا آدم خسیسیه و قبلا هر چی بهترینشو براش میخریدم اما اون هیچی کلا لیاقت نداره اما براش یه چیز سبک میگیرم ولی مطمئنم قهر و دعوا میشه سر اینکه برا داداشم کفش خریدم🫠 چیکار کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار