2777
2789
عنوان

خواهرم به بابام بی احترامی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 49 پست
اول اینکه به توچه؟دوم اینکه این داستان فقط داره از نظر تو که برای خواهرت اهمیتی قائل نیستی تعریف میش ...

تو لطفا ساکت شو وقتی درست نمیتونی راهنمایی کنی یه فرزند باید احترام پدرمادرشو نگهداره تحت هر شرایطی

عزیزم قتل که نکردن. چندتا فحش به هم دادن. فردا هم آشتی میکنن با هم.خبر بردن و خبر آوردن و دخالت کردن ...

خبر ک نیاورد ببره چرا یچیزیو گنده میکنین بله منظورمنم اینه خانوادم همو بکشنم باز همشون خوب میشن باهم و بتوچ هم معنا نداره همین

بعدم بی احترامی ب مادر و پدر چیزخوبی نیست بگیم اره فحش داده تموم درکل ادم کینه ای بیشترازهمه خودشو اذیت میکنه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو لطفا ساکت شو وقتی درست نمیتونی راهنمایی کنی یه فرزند باید احترام پدرمادرشو نگهداره تحت هر شرایطی

متاسفانه همه دارن تعصبی نظر میدن. شما اصلا نمیدونی جریان چیه. منم نمیدونم جریان چیه. چرا باید احترام پدر و مادر دقیقا گذاشته بشه؟ پس باید احترام اون پدری هم که سر دخترشو با داس میزنه هم گذاشته بشه؟

پس اگه موافق این موضوع نیستین چون جریان رو نمیدونید حق ندارین از پدر دفاع کنین

به خدا منم پدرم ازبچگی کمبودهایی واسم گذاشته که اگر اینجا بگم همه علیه پدرم میشن همین الانشم هرچقدر درآمد داره رو میده به پسر عمو و پسر عمه و شوهر عمه بااینکه درآمدش خوبه اما همیشه مادرم بی پوله ااااا همیشه پیش خودم میگم خوب مگه من چی کاره شدم هیچی اصلا شاغل نیستم که اگه رفت جایی باافتخار از اسم من استفاده کنه در ضمن پیش خودم میگم که هیشکی نبوده راه و رسم زندگی رو بهش یاد بده آخه افکارشون قدیمیه ❤️

متاسفانه همه دارن تعصبی نظر میدن. شما اصلا نمیدونی جریان چیه. منم نمیدونم جریان چیه. چرا باید احترام ...

خب ایشون جریانو تعریف کردن ک خواهرم هرچی میخواد تا پدرم نخره بی احترامی میکنه کار خواهرش درسته؟؟پدرس چطور ۱۸۰میلیون بده به گوشی آیفون،،؟چه گناهی کرده شده پدر؟ یه نفر کار کنه چن نفر بخورن تازه طلبکارم باشن

خودش بره کارکنه بخره

متاسفانه همه دارن تعصبی نظر میدن. شما اصلا نمیدونی جریان چیه. منم نمیدونم جریان چیه. چرا باید احترام ...

ببین عزیزم این مساله و توهینی که دختر به پدرش کرد واضحه که پدره خیلی به بچش رو داده اگر پدره واقعا بد بود دختر جرات همچین توهینی رو نداشت

خبر ک نیاورد ببره چرا یچیزیو گنده میکنین بله منظورمنم اینه خانوادم همو بکشنم باز همشون خوب میشن باهم ...

کلا ما ایرانیا هم به فحش دادن گارد داریم هم به احترام گذاشتن برای پدر و مادر.

اول اینکه همه پدر و مادرا قابل احترام نیستن.

دوم اینکه فحش دادن یه راه برای تخلیه خشمه. یه زبانه. واکنش به یک علته.

لزوما کسی که فحش میده آدم بدی نیست.

اما فحش دادن بده؟ بله میتونه بد باشه. ما توی خانواده هامون هیچوقت یاد نگرفتیم با عشق با هم صحبت کنیم و هیچوقت با آرامش به همدیگع گوش نکردیم . برای همین فحش دادن تنها ابزاریه که میتونیم با همدیگه حرف بزنیم.

پس یه راه ارتباطیه. لزوما چیز بدی نیست.

خب ایشون جریانو تعریف کردن ک خواهرم هرچی میخواد تا پدرم نخره بی احترامی میکنه کار خواهرش درسته؟؟پدرس ...

خب ایشون از زاویه نگاه خودش داره توضیح میده شاید واقعا اینطور نباشه. شاید یه جایی پدر برای خواهرش از نظر احساسی کم گذاشته یا هرچیزی

ببین عزیزم این مساله و توهینی که دختر به پدرش کرد واضحه که پدره خیلی به بچش رو داده اگر پدره واقعا ب ...

کی گفته همه پدرای بد دست بزن دارن؟؟

توی نینی سایت همینجا کلی زن هست که از شوهراشون دارن آزار میبینن هر شب بخاطر رفتار و حرفای شوهراشون گریه میکنن اما کتک نمیخورن.

کلا ما ایرانیا هم به فحش دادن گارد داریم هم به احترام گذاشتن برای پدر و مادر.اول اینکه همه پدر و ماد ...

عزیز من اینا چیه میگی ما فرهنگمون اصیل ایرانیه و احترام حرف اولو میزنه مگ خارجی بی فرهنگ و اصالتیم؟

بعد اونم فحش زبان ارتباطه بیا من فحشت بدم ببینم خوشحال میشی یا ب اون درجه از درک رسیدی

این دیدگاه شما اصلا درست نیست و برای بچه های کوچیک و کودک حسابه نه دختر 23 ساله کسیک عقلش رو ب تکامله و 18سالش خیلی وقته گذشته و بلوغ جسمی و فکریش تموم شده تقریبا

بله هرپدر و مادری مقدس نیست اما این تاپیک بحثش مشکلات روانی و تقدس نیست

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

پدرت به گفته خودت آبجیت رو کتک زده وکتک بدترین نوع تحقیرهذبعد میپرسید چرا با بابات بده میگم حالت خوبه ؟والا من اگر پدرم دستش بهم بخوره آتیشش میزنم وشرفش رو میبرم چه چیزهای حالم بهم زنی میشنوم تو این سایت بعدشم شما چه کاره باشی که بین پدرت خواهرت دخالت کنی این مسئله اصلا بهت ربطی ندارد که بخوای خود شیرینی کنی ما توخونمون از روز اول پدر ومادرم مرز تعیین کردن که هیچ کس حق ندارد تو کار دیگری دخالت کنه و نه کارهای من به خواهر بردارم مربوط میشه نه کارهای اونها به من

ببین عزیزم این مساله و توهینی که دختر به پدرش کرد واضحه که پدره خیلی به بچش رو داده اگر پدره واقعا ب ...

بچه ای که از بچگی کتک خورده بزرگ که میشه قشنگ از خجالت آدمهایی که اذیتش کردن درمیاد این خانمم گفته پدرش از روز اول خواهرش رو کتک میزده این رفتار آبجیش عادیه بچه ای که با کتک وداد بزرگ بشه بزرگ که بشه فقط اینطوری برخورد میکنه چون برخورد درست ندیده