2777
2789
مآدر بزرگ مادری مم کار کشاورزی میکرد با ۷ تا بچه. سی سال قبل مادرم هم معلم بود . خاله هام معلم ، کاد ...

خانواده شما اونجور بودن،من تو کرج زندگی کردم تو جای دورافتاده نبودم دهه شصتی ام اون زمان که محصل و دانشجو بودم ۹۰ درصد همکلاسی هام مادراشون خانه دار بود

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
بله و علت عمده طلاقا همین شده و آستانه تحمل خانوما پایین اومده که در نهایت دودش تو چشم خودشون میره،ا ...

علت عمده طلاقها این نیست عزیزم نکنه قراره زن مث دوران گذشته کتک بخوره و عین یه عروسک آینده ش دست مردها باشه یا پدر یا برادر یا شوهر

وقتی جامعه ناپخته باشه اوضاع همینه زن انسانه باید سرنوشتش دست خودش باشه نه دیگران حالا اگ آستانه صبر خانمی پایینه ربطی ب شاغل بودن زن نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادربزرگ شما استثنا بوده تا ۳۰ سال قبل ۹۰ درصد خانوما خانه دار بودن

نه اینطور نیست همه ی زنها مجبور بودن برن بیرون کار کنن سر زمینهای مردم کار میکردن قدیمتر که خان و ارباب بود مجبور بود کلفتی اونارو بکنن بعد مردشون رو هم شوهراشون با کتک ازشون میگرفتن اختیار پول خودشونو نداشتن درواقع پولی که زنها و بچه ها بدست میاوردن مال شوهر بود

نه اینطور نیست همه ی زنها مجبور بودن برن بیرون کار کنن سر زمینهای مردم کار میکردن قدیمتر که خان و ار ...

اینی که میگی مربوط به مناطق خاصی بوده ولی عموم زنای ایرانی اینطور نبودن

مادربزرگ منم در دهه ۳۰ در تهران شاغل بودن و کارافرین.

حدود ۱۵ خانم دیگه در مجموعشون کار میکردن

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
بعدم بشینین گریه کنین و بگین به خاطر اینکه پشتوانه مالی نداریم نمیتونیم جدا بشیم یا اینکه بگین بعد ...

اونا استثنائن که همیشه وجود داره و عامل بدبختی این زن هم یه زن دیگه ست که تو دست و بال شوهرش بوده به هر دلیلی، الان خیلی از خیانتا بخاطر حضور زنها توی دست و پای مرداست، چقدرهاشون همکارن یعنی اگه اون خانومه شاغل نبود و خونه داری و بچه داریشو میکرد سر راه این آقا قرار نمبگرفت که خانواده ش از هم بپاشه.

بازم برمیگرده به مدام بیرون بودن خانوما به هر بهانه ای از جمله کار

قبل از انقلاب همه جا همین بودن بعد از انقلاب دیگه این رسما افتاد دهه شصت هم گفتی بعد از انقلابه البته همون قدیم هم خانواده های خیلی مذهبی به ندرت پیدا میشد ولی اکثرا زنا مجبور به کار میشدن پولشونو باید میدادن به شوهر

بستگی داره اگه کسی همسر بدی داشته باشه شاغل باشه لااقل بیشتر روز خونه نیست سرش گرم میشه کمتر فکر میکنه یا راحت تر میتونه جلوش کوتاه نیاد یا جدا شه بالاخره استقلال مالی یه چیز دیگه است ولی خب خانواده خوب داشته باشی همسرت با شعور باشه خونه داری راحت تره .البته باز نظر منه خیلی ها بازم دوست دارن کار بیرون کنن حس و حاله دیگه

علت عمده طلاقها این نیست عزیزم نکنه قراره زن مث دوران گذشته کتک بخوره و عین یه عروسک آینده ش دست مرد ...

چرا علت عمده طلاقا شاغل بودن خانوما و اختلاط زن و مرده،قدیم پا تو هر اداره ای میذاشتی فقط مرد میدیدی ،مردا هم با جون و دل خرج زن و بچشون و می دادن،الان تو هر اداره میری نصفشون خانومن با ظاهرای ناجور با همکار مرد جوری بگو بخند می کنن و صمیمی ان آدم هنگ میکنه،خیلی هاشون با هم رو هم مریزن این میشه پایه خیانت و طلاق،از طرفی زنا دستشون تو جیبشونه با کوچکترین اختلاف بنای ناسازگاری میذارن و طلاق میخوان چون مستقلن در نهایت هم خودشون آسیب میبینن میشن یه زن مطلقه و هزار تا آسیب بعدیش،در مورد اونجا که میگی زن در گذشته کتک میخوره عزیز کجای کاری الان زنا از شوهر که سهله از دوست پسرشون هم دارن کتک میخورن و ربطی به شاغل بودن نداره

چرا علت عمده طلاقا شاغل بودن خانوما و اختلاط زن و مرده،قدیم پا تو هر اداره ای میذاشتی فقط مرد میدیدی ...

با یه لیوان هم میشه آب خورد هم مشروب ولی دلیل بر بد بودن لیوان نیست گلم دیگه خودت ببین چی گفتم