2777
2789
همسر ندارم و طبق تاپیک های خانوما گفتم

این تاپیکا شامل درصد کمی از افراد جامعه میشه و به هیچ وجه قابل تعمیم به جامعه نیست. اون معدود افراد هم تو انتخاب همسرشون اشتباه کردن. وقتی به هر قیمتی میخوان ازدواج کنن نتیجه اش میشه همچین مواردی

کلا بعضیا اعتقاد دارن یه چیزی که مورد پسند یا مناسب خودشون نیست برای همه ممنوع بشه.مخصوصا در مورد خ ...

افرین دقیقا

بعضیا نمیخوان روی شخصیت انسانی کار بشه تا با دنیای جدید هماهنگ بشه درعوض میگن همون عقب ماندگی بهتر بود ک مشکلات جدید پیش نیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادربزرگ شما استثنا بوده تا ۳۰ سال قبل ۹۰ درصد خانوما خانه دار بودن

فارغ از خوب یا بد بودن شاغل بودن خانم ها...

چقدر قدیم مدنظر شماست؟ ۵٠ سال پیش،۲٠٠ سال پیش، ۱٠٠٠ سال پیش؟ چون خانه نشینی خانمها بعد از انقلاب صنعتی و به وجود اومدن ماشین الات و کارخونه ها پیش اومد. در واقع خانه نشینی خانمهاست که پدیده جدیدیه. و البته که مشاغل نسبت به اون قدیمها که خانما هم پا به پای آقایون کار میکردن خیلی راحتتر شده.

اونا استثنائن که همیشه وجود داره و عامل بدبختی این زن هم یه زن دیگه ست که تو دست و بال شوهرش بوده به ...

خودم شاغلم ولی حرفتو به شدت قبول دارم بعضی زنها سر کار رفتن و با عروسی رفتن اشتباه گرفتن

لباسهای نا مرتبط ارایشهای افتضاح عشوه های خرکی هرهر و کرکر کردن بی ربط با اقایون

حرف شما ربطی به حرفای من نداشت دنیا منتظر ما نمیمونه بعد تغییر کنه

شما دقیقا اینو گفتی: بعضیا نمیخوان روی " شخصیت انسانی " کار بشه تا با دنیای جدید هماهنگ بشه.

غیر از اینه؟

بعدم اونی که میگن منتظر ما نمیمونه زمان هست نه دنیا،

حالا به فرض و بقول شما بله دنیا منتظر ما نمیمونه و تغییر میکنه که میکنه، ولی مگه همه تغییراتش درستن که ما مطابق اون بشیم؟؟؟؟

شما دقیقا اینو گفتی: بعضیا نمیخوان روی " شخصیت انسانی " کار بشه تا با دنیای جدید هماهنگ بشه.غیر از ا ...

شما مختاری تغییر نکنی و با دنیا و تغییراتش بجنگی ولی حق نداری ب دیگران دستور توقف بدی

شاغل بودن خانمها وقتی میل درونی خودشون باشه هیچ ایرادی نداره و جزو تغییرات دنیاست

اگ شما منظورت اینه ک فک میکنی من گفتم باید بسمت چیزهای بد دنیابریم و خودمون رو باهاش وفق بدیم چون جدید هستن اشتباه گرفتی

فارغ از خوب یا بد بودن شاغل بودن خانم ها...چقدر قدیم مدنظر شماست؟ ۵٠ سال پیش،۲٠٠ سال پیش، ۱٠٠٠ سال پ ...

قدیم منظورم همین دهه ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ که اکثرا خانه دار بودن به جز یه سری مناطق کشور

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
بله و علت عمده طلاقا همین شده و آستانه تحمل خانوما پایین اومده که در نهایت دودش تو چشم خودشون میره،ا ...

همینطوری بالاتر گفتممن سرویسم و مدرسه دخترمم خیییلی دوره وقتی میرم میبرم و ظهر میارم خداشاهده از زندگی افتادم دانشگاه میرفتم این ترم حذف ترم کردم تمام کارای خونه مونده بود

واااای

وضعی بود ک ب شوهرم میگم واقعا درسته ک زن مال کار نیست

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص