2777
2789
عزیزم باید متخصص ببینش میتونی آنلاین مشاوره بگیری تو اسنپ دکتر متخصص ای زیادی هستن ازشون مشاوره بگی ...

والا دردش از یک هفته بیشتر بود ما هم بردیم بیمارستان گفتن سرماخوردگی دیدیم بدتر میشه بعد من و خواهرم گفتیم یه موهاشو بزنیم کنار پشت سرشو ببینیم دیدیم پر تاوله یعنی دکتر یه نگاه الکی کرده بود خلاصه دیگه سریع دکتر صدا کردم و دارو هاشو داریم میدیم بهش امیدوارم دردش سامت بشه خیلی زجر کشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من تو اخرای تعطیلات عید گرفت و مارو بیچاره کرد فقط باید نقاهتش بگذره و داروهاشو به موقع مصرف کن ...

دقیقا خیلی سخته حالا مادر من نارسایی قلبی داره دارم از استرس میمیرم میترسم دردش بمونه البته آستامینوفن کدیین دار میدم ساکت میشه دردش اگه ساده بدم .حشاناک درد میکنه گفتم فعلا کدیین دار بدم تا دارو ضدویروسش کار خودشو لکنه و بهتر بشه