2777
2789
عنوان

بچم با کله اومدن زمین کمک

250 بازدید | 35 پست

۱۹ ماهشه از پشت لباس منو گرفت خیر سرمون بازی میکردیم من راه میرفتم ذوقش میومد می خندید تا اینکه با کله محکممم افتاد زمین سرش خیلی صدای بدی داد تا یک ربع گریه کرد الانم از ۱۲ شب تا حالا ۳ بار برای شیر بلند شده ک سابقه نداشته انقد زود زود

چیکنم نکنه سرش اسیب دیده😭😭

خدایا اخه چرا این بچه تا الان اندازه موهای سرم سرش ضربه دیده دوبار هم بردیم بیمارستان سی تی اسکن کردن چون استفراغ داشته بود

استرس گرفتم دوباره خدا منو لعنت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفراغ نداشته که چرا ببرم میگن هروقت بالا اورد ببرید پیش پزشک

اگه میگی صدای بدی داده ببر ب نظرم

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

خب عزیز خودت تجربه داری دیگه یکی حواست باشه استفراغ نکنه و حالت تهوع نداشته باشه یکی هم گیج و منگ نشه که میگی خوابیده اگر نداشته باشه فکر نکنم مشکلی باشه باز زنگ بزن اورژلنس بپرس

اتفاقه پیش میاد عزیزم داشتی بابچه بازی میکردی کتکش که نزدی پس در درجه ی اول اصلا خودتو سرزنش نکن دوم اینکه والا من خواهرزاده هام و همینطور بچه ی خودم زیااااد سرشون ضربه میخورد همه ی بچه ها همینن یکی از بچه هامون یادمه مدام تهوع داشت حالا شما علائم خطر بعد ضربه روببین ببین ک. چولوت داره اون علائمو

استفراغ نداشته که چرا ببرم میگن هروقت بالا اورد ببرید پیش پزشک

غصه نخور دختر منم یه بار به شکل وحشتناکی خودشو از رو مبل پرت کرد پایین😔

سرش صدای هندونه داد🤦🏻♀️

تقریبا هشت ساعت بعدشم استفراغ داشت، بردم دکتر گفت اگه به خاطر سرش بود زودتر استفراغ می کرد

بعد فهمیدم ویروس گرفته

در کل اگه بچه بی حال و نا ارومه

استفراغ میکنه

ببرش حتما دکتر

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

اتفاقه پیش میاد عزیزم داشتی بابچه بازی میکردی کتکش که نزدی پس در درجه ی اول اصلا خودتو سرزنش نکن دوم ...

قربونت بشم عزیزم ولی من واقعا مادر بی عرضه ای هستم

تا الان ضربه هایی ک ب سرش خورده سر بی عرضگی خودم بود بچه ۴ ماهم رو مادرشوهرم برد کوچه یه همسایه داریم نا توانه همش میخواست ببینه دخترم اینم برداشت برد نشون بده تو کوچه با بچه خورد زمین بردیم سی تی اسکن و فلان

پسر جاریم تپ حیاط سوار تابش کرذع بود با کله اومد زمین

رفتیم مشهد رو تخت خواب بود با کله افتاد رو سرامیک کلیییی بالا اورد بارم بردیم سی تی اسکن

الانم اینکه تا الان سه بار بیدار شد برای شیر نگرانم کرد میگم نکنن سردرد داشته باشه

قربونت بشم عزیزم ولی من واقعا مادر بی عرضه ای هستم تا الان ضربه هایی ک ب سرش خورده سر بی عرضگی خودم ...

عزیزم چهارقل بخون فوت کن به بچت هربار بیرون میری

هر روز بخون

منم بچم چندبار از تخت افتاده طفلکم... خدارحم کرده طوریش نشده

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼