2777
2789
عنوان

بچم با کله اومدن زمین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست
غصه نخور دختر منم یه بار به شکل وحشتناکی خودشو از رو مبل پرت کرد پایین😔سرش صدای هندونه داد🤦🏻♀️تقر ...

عزیزم دختر منم یک بار از مبل با کله زمین خورده یک بار تو کوچه مادرشوهرم زمینش زده ۴ ماهگی

یک بار تو خواب از تخت با کله رو سرامیک افتاد با کلی استفراغ

یک بارم پسر جاریم از تاب تو حیاط انداختتش زمین

خیلی ضربه ها خورده😭😭یک ماهگی از دست پدرشوهرم افتاد زمین پدرشوهرم نشسته بود البته بغلش بود

قربونت بشم عزیزم ولی من واقعا مادر بی عرضه ای هستم تا الان ضربه هایی ک ب سرش خورده سر بی عرضگی خودم ...

میخوای برق و روشن کن یه کوچولو بیدارش کن کم کم ازش بپرس یا سرشو نشون بده بگو درد میکنه ببین چی میگه در ضمن توی هیچکدوم از موارد بالا شما تمام و کمال مقصر نبودی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چهارقل بخون فوت کن به بچت هربار بیرون میریهر روز بخونمنم بچم چندبار از تخت افتاده طفلکم... خدا ...

وایییی ممکنه ضربهایی ک ب سر بچم خورده تو بزرگسالی تو ذهن و هوشش تاثیر بذاره؟😭😭😭😭😭

یکی اینجا گفت ممکنه تاثیر بذاره

الان ک خیلی باهوشه از بچه ۳ ساله ای ک تو خونمون داریم باهوش تره

عزیزم دختر منم یک بار از مبل با کله زمین خورده یک بار تو کوچه مادرشوهرم زمینش زده ۴ ماهگی یک بار تو ...

والا اینطور که تو تعریف میکنی خونواده ی همسرت خیلی به بچه آسیب زدن دیگه وقتی تنهان نده دستشون

میخوای برق و روشن کن یه کوچولو بیدارش کن کم کم ازش بپرس یا سرشو نشون بده بگو درد میکنه ببین چی میگه ...

اوخ نه بیدارش کنم کل خونه رو میگیره تو سرش

استرس دارم میگم نکنه بززگ شد رو ذهن و عقلش تاثیر بذارع

وایییی ممکنه ضربهایی ک ب سر بچم خورده تو بزرگسالی تو ذهن و هوشش تاثیر بذاره؟😭😭😭😭😭یکی اینجا گفت ...

من خودم چندبار بچه بودم از دست بابام افتادم بیهوش شدم

صدقه بده نگران نباش

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

چرا خوب نیس ممکنه بززگ شد از لحاظ ذهنی و هوش عقب بمونه؟

نه این چه حرفیه چرا خودتو عذاب میدی بچه ها تواین سن زیاد این اتفاق براشون میوفته بیشتر مراقب باش اینبار روفرش افتاده خداروشکر کن

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
والا اینطور که تو تعریف میکنی خونواده ی همسرت خیلی به بچه آسیب زدن دیگه وقتی تنهان نده دستشون

اره عوضی ها خدا ازشون نگذره

پسر جاریم بچه بود همش دست این و اون بود بخدا یک بار ندیدم بیوفته یا اسیب بینه هر روز مادرشوهرم میبردش کوچه یکبار اتفاقی براش نیوفتاذ تا الان ک ۳ سالشه بعد بچه من...😭😭

اوخ نه بیدارش کنم کل خونه رو میگیره تو سرشاسترس دارم میگم نکنه بززگ شد رو ذهن و عقلش تاثیر بذارع

نه بابا بزرگ شد تاثیر بذاره چیه؟؟ 😅 خدای نکرده چیزی باشه همین الان خودشو نشون میده بعدشم خدا خودش توی هر سنی بدن آدما روطوری خلق کرده که به اقتضای سنشون کمترین آسیب روببینن توی سن الان بچه ی شما همه ی بچه ها ضربه دیدن پس الان هممون باید یه مشت خل و چل باشیم

من خودم چندبار بچه بودم از دست بابام افتادم بیهوش شدمصدقه بده نگران نباش

الان مشکلی نداری؟

ذختر عمو منم از بغل عموش میوفته چشماش میشه کاسه خون الان ک بززگتره یکم از نظر هوشی ضعیفه مشکل داره

یکی دیگ از فامیل های شوهرمم تو خیاطشون از پله ها با سر میخوره زمین فکنم بی هوش میشه اونم الان از نظر هوشی حتی قیافه هم فامیلاشون میگن مشکل دارع

😭😭😭نگران شدم

اره عوضی ها خدا ازشون نگذره پسر جاریم بچه بود همش دست این و اون بود بخدا یک بار ندیدم بیوفته یا اسیب ...

عشقم دیگه همینا رو بهونه کن تنهایی نده دستشون بذار ناراحت شن کم کم عادت میکنن البته با نرمش رفتار کن

عشقم دیگه همینا رو بهونه کن تنهایی نده دستشون بذار ناراحت شن کم کم عادت میکنن البته با نرمش رفتار کن

پسرای جاریم خیلی اذیت میکنن بچمو

منم با جاریم قهریم حرف نمی زنیم

بعد گاهی میبرن خونشون بچمو گاهی هم نمیذارم اون روز برادرشوهرم میگفت بهم کینه ای هستم نمیذارم بچم خونشون بره میگ بچن دیگ دعوا میکنن بازی میکنن

اسی من برادرام دوقلوعن یکیشون سه بار سر ضربه شدید شکست یه بار کوه بودیم اون یکی یه سنگ بزرگ از بالا پرت کرد خورد تو سرش یه بار من شارژ کن بزرگ رو محکم کوبیدم تو سرش یه بارم افتاد رمین با سر از منم باهوش ترن یه بارم بازی میکردن محکم خورد به دیوار تا دو روز چشاش نمیدید

ولی یه دختر ببر ضرر نمیکنی حداقل خودت آروم میشی