2777
2789
عنوان

به شوهرم بگم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 37 پست
قربونت, پس یاباخودش ببردکتر, برای همسرتم هرشب دم کرده اسطوخودوس وگل گاوزبون وبه لیموبده اعصابش اروم ...

چشم

امروز بهش میگم و میبرم بچه رو.

خودش هر شب برا خودش گل گاو زبون دم میکنه اما خودشم میگه اینا تو خونمه تو وجودمه کاریش نمیشه کرد.

واااای خدااااااا انگار شوهر من گفتی  ببین کاری به استرس نداشته باش بگو بچه باید ببری چکآپ نمیخ ...

شنبه چکاپش بود.نمیشه به این زودی اینو بگم.

اما بیاد خونه براش تعریف میکنم و میبرمش دکتر.

دوستان همه نظرشون همین بود.

ممنون عزیزم بخاطر همدردیت و راهنماییت.😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه چکاپش بود.نمیشه به این زودی اینو بگم. اما بیاد خونه براش تعریف میکنم و میبرمش دکتر. دوستان هم ...

الان دیدم گفتی رفلاکس داره احتمالا وقتی درازش میکنی شیر یکم برمیگرده این حالتی میشه دیگه خواستی تعویضش کنی حتما شیب دار بزارش 

دکتر هم حتما ببرش

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

در مورد گفتن به شوهرت نظري ندارم اما خيلي بي خيالي بر عكس شوهرت پاشو بچرو بردار ببر دكتر زودتر خداي نكرده يه اتفاقي نيفته تو خواب 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
در مورد گفتن به شوهرت نظري ندارم اما خيلي بي خيالي بر عكس شوهرت پاشو بچرو بردار ببر دكتر زودتر خداي ...

ممنون عزیزم.با اینکه از عنوان تاپیکمم معلوم بود که فقط در مورد اینکه به شوهرم بگم یا نه نظر خواستم اما بازم جواب دادین ممنون.

نگرانی های یک مادر رو فقط یک مادر میفهمه .

مطمئن باشین حتما نگران بودم و ی چیزایی تو زندگیم هست و میشه که راهنمایی خواستم .

انقد نگران بودم که از دیروز ظهر پلک نزدم و مدام به بچه نگاه میکنم ببینم در چه حاله.الانم که تایپ میکنم چون بچه شیر خورده تو بغل مامانمه چون رفلاکس داره باید بعد شیرخوردن عمودی تو بغل نگه دارم.

بازم ممنون که جواب دادین و تندی جوابتونو میزارم رو حساب اینکه برای بچه م نگران شدین.

ممنونم😍

دقیقا این که شما میگی هست قبلا که باردار نبودم با دوستش که بچه داره خانوادگی میرفتیم پارک شوهرمن ح ...

میدونم عزیزم با حرفایی که زدی قابل پیش بینی بود همچین رفتاری.ولی حتمن وقتی یکم کوچولوت از آب و گل درومد و وقتت باز شد،رو این موضوع کار کن.

راستی،اینجا کاربر خوب زیاد داره،فقط بعضیا هستن که متاسفانه زیاد آداب و اصول اجتماعی رو رعایت نمیکنن،مثلن خوب جواب نمیدن یا اصلن مهم نیست که زیر تاپیکشون رفتی و باهاشون صحبت کردی یا راهنمایی کردی،ولی شما همه رو با حوصله و خوب جواب دادی که خیلی خوشم اومد،خدا نی نی تو برات حفظ کنه عزیزم  

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"
میدونم عزیزم با حرفایی که زدی قابل پیش بینی بود همچین رفتاری.ولی حتمن وقتی یکم کوچولوت از آب و گل در ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.

راستش خودمم دوست دارم روی رفتارشوهرم کارکنم از امشب یک کم شروع کردم.

برای اتفاقی که برای بچه م هم افتاد ظهر بهش گفتم اول که ناراحت شدکه چرا زودتر نگفتم بعدم طبق انتظارم نهارنخورده زنگ زد به چندتادکتروازشون راهنمایی خواست و اونام گفتن چون تعطیل رسمی بوده علنا کاری انجام نمیشده شنبه ببرین مطب.

دیگه از ظهرم شوهرم مثل مرغ پرکنده میمونه

برای همین بهش گفتم سعی کن استرستو انقد وارد زندگی خانوادت نکنی فردا بچه هم مثل خودت میشه یک ادم استرسی و همیشه نگران....

فعلا که موافق بودوچیزی نگفت تا بعد ببینم چی میشه.

راستی ممنون عزیزم از توجهت که به تاپیکم و پستای اینجا کردی.آره راست میگی همه روخوندم وجواب دادم چون نگران بچه م بودم و برام مهم بود ببینم بقبه هم میگن که این حالت بچه نگران کننده بوده یا نه.انشالاه خدا شمارو هم برای خانوادت حفظ کنه و همیشه شاد باشین😍😚

ممنون عزیزم از راهنماییت. راستش خودمم دوست دارم روی رفتارشوهرم کارکنم از امشب یک کم شروع کردم. برا ...

اره آدم که استرسی باشه خودشم اذیت میشه برا همین حتمن همسرتون موافقن که کمک کنید بهشون تا استرسشون کم بشه،قربونت عزیزم منم برای شما ارزوی موفقیت و سلامتی دارم😘😍😍😍

بکوش تا عظمت درنگاه تو باشد، نه در آنچه به آن                                مینگری! 💖🍃                    "آندره ژید"