2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ایتا دارم چجوری درخواست بدم؟

من بهت میدم

قبول کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چرا دارم دقیقا زمانی که بچه ام کوچیک بود خیانت کرد نه جدا نشدم متأسفانه

خدا بچتو برات حفظ کنه...اگه بچم نبود یه لحظه هم معطل نمیکردم...حالم خیلی بده دارم روانی میشمچند وقت پیش یه عکس تو گوشیش دیدم یه اسکرین شات از یه صفحه چت بود نوشته بود سه تومن میگیرم داری میای کاندوم بیار و اگه اوکی هستی شمارتو بزار بعد پایینش دقیقا شماره شوهرم ارسال شده بود...بهش نشون دادم کلی قسم و قرآن خورد که نمیدونه چیه و

اگه این کارو کرده چرا باید اسکرین بگیره تا من ببینم...منم نتونستم بفهمم واقعا کاری کرده یا نه...این شد که فعلا دارم فقط خود خوری میکنم دارم از پا میوفتم😭

خدا بچتو برات حفظ کنه...اگه بچم نبود یه لحظه هم معطل نمیکردم...حالم خیلی بده دارم روانی میشمچند وقت ...

ای وای از این خاله ها بوده سه تومن برا رابطه و کان دوم هم خواسته و

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خدا بچتو برات حفظ کنه...اگه بچم نبود یه لحظه هم معطل نمیکردم...حالم خیلی بده دارم روانی میشمچند وقت ...

یادش رفته پاک کنه بخودت بیا شوهرمنم یادش رفته بود عکس دوست دخترش پاک کنه قسم میخورد عکس واتساپ مشتری بازکردیهوذخیره شد

نمیدونم کی بود بخدا...من فقط همینا و دیدم ولی متنش میخورد از همین چیزا باشه

خب آره دیگه عزیزم همینه

zeinabbano1379این نام کاربری منه

درخواست رو قبول کن

یادش رفته پاک کنه بخودت بیا شوهرمنم یادش رفته بود عکس دوست دخترش پاک کنه قسم میخورد عکس واتساپ مشتری ...

خب اصلا چرا باید از اون صفحه اسکرین بگیره؟😭😭😭

دارم میمیرم چند شبه خواب و خوراک ندارم فقط گریه میکنم نمیدونم چه غلطی کنم

خب اصلا چرا باید از اون صفحه اسکرین بگیره؟😭😭😭دارم میمیرم چند شبه خواب و خوراک ندارم فقط گریه میکن ...

نمیدونم حتما لازمش داشت واتساپ مشترک نصب کن تلگرامو...

شماره ی تماس هاشونگاه کن ببین کی مشکوکه

خب اصلا چرا باید از اون صفحه اسکرین بگیره؟😭😭😭دارم میمیرم چند شبه خواب و خوراک ندارم فقط گریه میکن ...

دستش خورده یا برای. شماره کارت عکس گرفته پاک نشه تا واریز کنه

مدرکت کاملآ معتبره

متاسفم

ولی به روش نیار

چرا درخواست رو قبول نمیکنی