2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 53 پست

و یه چیز دیگه

آدما به هر چیزی که در دسترسشون نباشه نیازمند میشن

وقتی شما کل وقتتو صرف رسیدن به خودتونو بچتونو خونتون کنید ایشون کم کم متوجه میشن که قهر و بی محلیاشون دیگه جواب نمیده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه یکم مشکلات مالی داره ذهنش درگیره ولی این دلیل میشه تا این حد به من بی توجهی کنه؟

مردا تک بعدی هستن نمیتونن هم به مشکل مالی فکر کنن هم عشق ورزی نهایت بتونن خودشون تخلیه کنن ..دوپامین شوهرت ببر بالا ..

مردا وقتی افت دو پامین پیدا میکنن بد اخلاق یا گوشه گیر میشن

الآنم اکثر مردها همینه اخلاقشون ما هم زیاد زور زدیم برا ی چسه محبت

عزیزم دلخوری های بینتون حالت فرسایشی پیداکرده،داره بینتون فاصله های عمیق میندازه،یهو به خودت میای که ...

بخدا همش میخوام اینکارو بکنم ولی از بی محلی زیادش ناخودآگاه رفتارم گلایه مند میشه...وقتی لباس جدید میپوشم حتی نمیگه بهم میاد یا نه احساس میکنم اصلا منو نمیبینه

نه دیگه نمیگم اصلا😭

حتی تو ظاهرم نشون ندین

کتاب بخونید شاد باشید

لباسای زیبا آرایش هر کاری که خوشحالتون میکنه

حالت غم و افسردگی رو بریزید دور و به فکر سلامت روان خودتونو کوچولو باشین

انشاالله ایشونم سر به راه میشه

بخدا همش میخوام اینکارو بکنم ولی از بی محلی زیادش ناخودآگاه رفتارم گلایه مند میشه...وقتی لباس جدید م ...

عزیزم متاسفانه حواسش جای دیگه هست شک نکن

انگارداری داستان خودموتعریف میکنی

بخدا همش میخوام اینکارو بکنم ولی از بی محلی زیادش ناخودآگاه رفتارم گلایه مند میشه...وقتی لباس جدید م ...

شوهر شما رو نمیدونم ولی کلا مردا از گله کردن وشکایت و نق نق بقول خودشون بیزارن...شوهر من که اینجوریه...کاملامیفهممت چه حسی داری...من خودم خیلی به شوهرم وابستم،یه روز رابطمون قهرالود باشه دق میکنم،خیلی سخته

بچه اومد و خیلی رفتی تو نقش مادر

یکد بیا بیرون از اون فضا.تو هنوز جوان و دختر گونه باش شاد باش و فعالیت بیرون داشته باش

اینا برا خودت میگم نه برای اون

با خودت برس الویت خودت باش . برات مهم نباشه اونقدر در انرژی و دلش بخواد اونو هم حساب کنید کنارت

ایتا داری؟! درخواست بده یه گروه خوب معرفی کنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شوهر شما رو نمیدونم ولی کلا مردا از گله کردن وشکایت و نق نق بقول خودشون بیزارن...شوهر من که اینجوریه ...

آره قبول دارم ولی بخدا نمیتونم خودمو کنترل کنم😭دارم از بیمحلیش میمیرم