2777
2789
عنوان

چجوری بعد از چند سال بهش بگم که نمیخوامش روانی وار پیگیرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خوب ک وابسته کردیاز وقت و انرزیش اسافاده کردیالان یادت اومد مناسب نیستینمیدونی وقتی یکی بیشتر ا ...

چرا وقتی تو زندگی بقیه نیستی قضاوت میکنی؟!

به چه حقی به خودت اجازه میدی بدون فکر کردن دهنتو باز کنی و هر چیزی به ذهن کوچیکت میاد رو بیان کنی؟ واقعا برات مهم نیست چه تاثیری رو منی ک دارم میخونم داشته باشه؟

من از ایشون حتما خیلی چیزا مثل هیزی و احتمال خیانت و و دیدم که ازش زده شدم و به خیلی چیزا پی بردم حتما بارها اشگ ریختم و خسته شدم تا به اینجا رسیدم

باورم نمیشه واقعا چه زود نتیجه گیریمیکنید واسه خودتون!

پیرینسس🎀🤍

چرا وقتی تو زندگی بقیه نیستی قضاوت میکنی؟!به چه حقی به خودت اجازه میدی بدون فکر کردن دهنتو باز کنی و ...

مردی نیست ک هیز نباشه

احتمال خیانام ۹۰درصد مردا دارت

فقط احتمال؟

دیگه چی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چند سالتونه هر دو و از چند سالگی اشنایین؟وضعیت مالی و شغل و خانواده اش چطورن؟رابطه اتون تا چه حد بود ...

عزیزم ۶ ..۷ ساله باهمیم

وضعیت مالی و شغل خانوادش پایینه واقعا .

و خب حتی تفکراتشون.

و اختلاف فرهنگمون خیلی زیاده

و من خودم تا قبلش اصلا این چیزا واسم مهم نبود میگفتم خب اینا مهم نیست من دوستش دارم و کنار میام

ولی وقتی نظر خانوادم رو راجب خودش و خانوادش شنیدم و یه سری چیزا از خود پسره دیدم واقعا کم آوردم

پیرینسس🎀🤍

مردی نیست ک هیز نباشهاحتمال خیانام ۹۰درصد مردا دارتفقط احتمال؟ دیگه چی

مردی نیست که هیز نباشه؟

لابد مردای اطراف شما همه هیز و خیانت کارن

من از بچگی از این موضوعات خاطره بد دارم و یک ثانیه هم نمیتونم تحمل کنم از اونجایی ک زندگی اطرافیانم واسم درس عبرت شده

لطفا نسبت نده به بقیه و جمع نبند و کثافت کاری مردا رو عادی سازی نکن شما توی زندگی من نیستی و چیزایی ک من تجربه کردم رو حتی برای یک ثانیه هم نمیتونی تحمل کنی دوست عزیز 🙏

پیرینسس🎀🤍

مردی نیست که هیز نباشه؟لابد مردای اطراف شما همه هیز و خیانت کارنمن از بچگی از این موضوعات خاطره بد د ...

اوکی

خیلی تند رقتار میکنی چ خبره

بعد ۶ ،۷ سال گرفتن وقت و انرژی ، دلایلت کافی نبود برای کات

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خیر اینطور نیستیعنی همه مردایی که اطرافتون دیدین هیزن؟

والا بلانسبت جمع با پوششی ک بعصی خانوما میان ، من زن هم هیز شدم

بله پوشش افتضاحه اصلا منکرش نیستمولی مرد خوب و با ریشه هم کم ندیدم که اصلا نگا نکنه حتی

چی یگم والا.

خیلی سخته مرد باشی و تو این شرایط چشناتو ببندی با چشم دنبال نکنی.سمت شما زیادن

دیگه همین چشم دنیال کردنی میشه هیز

عزیزم چرا کافی نیست؟میگه خیانت و ... دیدم کافی نیست؟انرژی ایشون چی پس؟

میگه احتمال خیانت

خوب بخون خب قبل پیام گداشتن