2777
2789
زنداداش من همیشه نگران بود کنکور قبول بشم بعدشم گفت فکر نکنیا استخدام بشی یا بهم میگفت منتظر خواستگا ...

ولی بخدا موفقیتش ارزومه از خودم بیشتر براش استرس دارم هروقت امتحان داره تو یه واحد زندگی میکنیم خیلی همو دوس دارین باور کن تا الان پیش من تو بغلم بود تا الان مامانش زنگ زد به زور بردش پایین

اینکه اون بدجنسی کرده بماند که معلوم نیست کسایی بهت حرف رسوندن راست گفتن یا نه چون بیست روز واقعا زم ...

اخه پیام هایی که در مورد منو خانوادم بد گفته رو نشونم دادن روبه روش کردن باهامون که چی گفته و....

الانم هرروز یک شر به پا میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنداداش من همیشه نگران بود کنکور قبول بشم بعدشم گفت فکر نکنیا استخدام بشی یا بهم میگفت منتظر خواستگا ...

اره دیگه تودلتو خالی کرده پالس منفی فرستاده توهم همینجوری باش باهاش تابفهمه چه رفتارزشتی داره