2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر مثل منیمن که جونم میره براشون

من دوسشون دارم اونا هم دختر مردمن با هزارتا امید و آرزو وارد خونه ی ما شدن همیشه سعی کردم احترام شون رو حفظ کنم

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

وقتی داداشم و زنش ازدواج کردن من راهنمایی میخوندم همش منو با حرفاش رفتارش ناراحت میکرد از همون اول باهام دشمن بود همش فضولی میکرد بزرگ شدم فهمیدم چه کثافتی بوده به شدت سرد هستم فقط سلام همین

۲۰ روز از عقدش نگذشته بود پیش زندایی و دختر خالم از من حرف زده. بود🥲در حالی که هیچ شناختی ازم نداشت ...

اینکه اون بدجنسی کرده بماند که معلوم نیست کسایی بهت حرف رسوندن راست گفتن یا نه چون بیست روز واقعا زمان کمی هست برای بدجنس بازی درآوردن این مدل آدما میزارن جا پاشون خشک بشه بعد . الان قلبش یکی دیگست ولی تو هنوز عزیزم دلی باور کن

عروسمونودوست ندارم خیلی حسوده قشنگ معلومه ازپیشرفت ماناراحت میشه خیلی هم بدجنسه کارش اینه تودلتو خال ...

دقیقا عین همین عروس ماست به شدت حسود و فتنه همیشه میترکه از حسادت همیشه نگران هست نکنه استخدام بشم یا ازدواج خوبی کنم علنا میگه

دقیقا عین همین عروس ماست به شدت حسود و فتنه همیشه میترکه از حسادت همیشه نگران هست نکنه استخدام بشم ی ...

عروسای سمی

من خودم خواهرشوهرندارم ولیازپیشرفت خانواده شوهرعمرااا ناراحت بشم تازه افتخارم میکنم ک من عروس این خانوادم مثلا

کاملا مشخصه کی بی شخصیته من در کل گفتم ینی در این حدد باهاش راحتم

زنداداش من همیشه نگران بود کنکور قبول بشم بعدشم گفت فکر نکنیا استخدام بشی یا بهم میگفت منتظر خواستگار خوب نمون با یه درپیتی ازدواج کن فکر نکن پسر شاه میاد خواستگاریت فکر کردی کی هستی همیشه دلمو شکست تا عمر دارم حلالش نمیکنم یه کثافتی هست که همتا نداره

عروسای سمی من خودم خواهرشوهرندارم ولیازپیشرفت خانواده شوهرعمرااا ناراحت بشم تازه افتخارم میکنم ک من ...

زنداداش من همیشه نگران بود کنکور قبول بشم بعدشم گفت فکر نکنیا استخدام بشی یا بهم میگفت منتظر خواستگار خوب نمون با یه درپیتی ازدواج کن فکر نکن پسر شاه میاد خواستگاریت فکر کردی کی هستی همیشه دلمو شکست تا عمر دارم حلالش نمیکنم یه کثافتی هست که همتا نداره