2777
2789
عنوان

برنامه ریزی چپکی من برای شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 46 پست
من واقعا اهل چشم رو هم چشمی نیستم ولی برای دختر بچه ها قشنگه دیگه مزه دختر داری به همین چیزهاش

میدونم عزیزم خودمم دختر دارم کلی گفتم نه که شما تو اینستا اقوام می بینم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا درک نمیکنم تل یلدا و لباس یلدا و فلان چیه آخه مگه میخواد چی بشه ی شبه ی شب هم نه چندساعت کلا جم ...

مزه اش به همبن چيزهاست دور هم که همیشه هستیم بعدم چه اشکالی داری یه دختر کوچیک لباس یلدایی خوشگل بپوش خودش هم ذوق میکنه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

کاش کمتر خرید لباس میکردی

ما کلا هیچ سالی یلدا نگرفتیم 🥲 یعنی هیج سالی انقدر دستمون باز نبوده خرید کنیم

درحد یکی دو مدل میوه یه وقتا همونم نبوده 🥲

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

مزه اش به همبن چيزهاست دور هم که همیشه هستیم بعدم چه اشکالی داری یه دختر کوچیک لباس یلدایی خوشگل بپو ...

میدونم عزیزم ولی ۱۰میل🥲؟برای ی شب؟به خاطر خودت گفتم چون منم پیش اومده برام هیجانی تصمیم گرفتم ازون طرف کم آوردم تو ی چیز دیگه

ایشالا خوش بگذره بهتون دیگه چاره نیس تجربه شد باید یا از شوهرت دوباره بگیری یا پس انداز خودت🤍

میدونم عزیزم خودمم دختر دارم کلی گفتم نه که شما تو اینستا اقوام می بینم

من خودم اصلا اینستا ندارم ولی حس خوب بچه هام خریدارم همین که ذوق کنه به لباسش کیفش و گلسرش یه دنیا برام ارزش داره

پارسال به دختر بزرگم گفتم لیست میز یلدا مون بنویس هر چی نوشت خریدم با همون میز چیدم دلم میخواست بودی قیافه خوشحال برق چشماش میدیدی نه استوری نه عکس هیچی خودمون بودیم و خدا

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

من خودم اصلا اینستا ندارم ولی حس خوب بچه هام خریدارم همین که ذوق کنه به لباسش کیفش و گلسرش یه دنیا ب ...

میدونم عزیزم حالا هم فکرش نکن تا یکشنبه خدا بزرگه انشالله یه جا دعوت میشین یا جور میشه خودتون خرید کنید خوش بگذره بهتون زیاد فکرت درگیر نکن رها کن ببین چطور درست میشه بیشتر هم خوش میگذره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میدونم عزیزم ولی ۱۰میل🥲؟برای ی شب؟به خاطر خودت گفتم چون منم پیش اومده برام هیجانی تصمیم گرفتم ازون ...

تو میگی بد میشه شام بریم رستوران؟ خونه خبری نباشه دیگه لباس هاشون بپوشن بیان بادکنک اینها هم ببرم فضاش باز ایراد نمیگیرن

اینجوری هیچ پولی هم خرج نمیکنم

تو میگی بد میشه شام بریم رستوران؟ خونه خبری نباشه دیگه لباس هاشون بپوشن بیان بادکنک اینها هم ببرم فض ...

نه چرا بد بشه اگه بخوای ینی فقط شام برین بیرون و خوراکی نگیرین درسته؟

ببین فک نکنم گیر بدن اونجوری ولی خب اگه واقن میخوای جشن رسمی بگیری یا بادکنک و خوراکی ببری و... قبلش با مدیر رستوران صحبت کنی بهتره

کاش کمتر خرید لباس میکردیما کلا هیچ سالی یلدا نگرفتیم 🥲 یعنی هیج سالی انقدر دستمون باز نبوده خرید ک ...

درست میشه عزیزم دنیا برای همه بالا و پایین داره من خودم پارسال پول از سر کولم میرفت بالا امثال غصه این ده تومن دارم

اگر پارسال بود هدر دادن این ده تومن عین جوک بود برام

توکلت به خدا باشه عزیزم انشالله هزارجای بهتر از یلدا خدا برات جبران کنه

نه چرا بد بشه اگه بخوای ینی فقط شام برین بیرون و خوراکی نگیرین درسته؟ببین فک نکنم گیر بدن اونجوری ول ...

رستوران اوکی هستش ایراد نمیگیرن مربوط به محل کار همسرم هست پول شامم که میفته پای شوهرم

فقط خدا کنه بچه هام توی دلشون واقعا خوشحال باشن تمام دق من همین

نه گلم دخترم ۹۶ هنوززوده ۹۶بیان اینجا

خداحفظش کنه عزیزم

همه راه در رو برای پیشنهاد دادن مارو جلو جلو بسته بعد میگه بنظرتون چکار کنم

ببین من یه ویژگی مسخره دارم اینکه وقتی تنهایی فکر کنم راه حل ندارم بعد که با یکی حرف بزنم راه حل میاد توی ذهنم مثلا الان که توی این تاپیک با خانم ها صحبت کردم به سرم زد اون شب شام بریم بیرون باد کنک و اینجور چیزها هم ببرم هم یلدا رو گرفتن هم من پولی نمیخواهد بدم

رستوران اوکی هستش ایراد نمیگیرن مربوط به محل کار همسرم هست پول شامم که میفته پای شوهرم فقط خدا کنه ب ...

گلم واقن پدر و مادر تا ی جایی میتونن از خودشون بزارن وسط دیگه شما نمیتونی ۱۰۰درصد خواسته فرزندانتون رو به جا بیارین که بعداً خودشون ضربه میبینن خدایی نکرده از توقعات و کمالگرایی بالاشون چون همه چی از اول عالی پیش رفته

نکنین

در حد توان خوشحالشون کنین باور کنین خودشون هم خوشحال میشن

گلم واقن پدر و مادر تا ی جایی میتونن از خودشون بزارن وسط دیگه شما نمیتونی ۱۰۰درصد خواسته فرزندانتون ...

درست میگی عزیزم