2777
2789
عنوان

بیایم واسه یه بارم که سده از خوبی خانواده شوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 161 پست
بله وقتیکه ادم کنارشون ارامش نداشته باشه قطع رابطه بهترین گزینست انشاالله خدا اهلشون کنه

ارامش به کنار من سر خانواده شوهرم دارم قرص اعصاب میخورم. زندگیمو اعصاب و روان و روحمو داغون کردن. قید همشونو زدم و با یکیشون هم ارتباط ندارم به شوهرم گفتم تو هر وقت دوست داشتی برو بهشون سر بزن من کاریت ندارم اما من نمیام سمت خانوادت.. شوهرمم زیاد دل خوشی از خانوادش نداره شاید ماهی دو ماه یه بار بره یا زنگ بزنه بهشون

❤️کاربری دست دو نفره❤️
نظر شما محترمهولی ببخشید عروسی که چشم سفید باشهتا آرنج عسل کنیبازم گاز میگیرهدور از جون البتهتو دوست ...

بخدا خیلی کم پیدا میشه ادمی که نرمال باشه وقتیکه میاد تو یه خانواده احترام ببینه بقول شما فقط اگه چشم سفید باشه بد درمیاد وگرنه ادم سالم هیچوقت بدی نمیکنه به اینجور خانواده محترمی

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا راشکر بازم فکر میکنن افتادیم توی دبه ی عسل حالا انگار ما دختر خیابانی بودیم😂

اره والا من که هر وقت همسرم میگه خوبه میگم انگار من بدم تک دختر فوق لیسانس قد بلند نجیب کلی از خودم تعریف میکنم🤣

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
خوانواده همسرم واقعا آدم های خوبی هستن مادرشوهرم که واقعا فرشته است جاری و خواهرشوهرم هم خیلی مهربون ...

این که خیلی خوبه انشالله که همیشه بینتون محبت و صمیمیت برقرار باشه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ما هم ارتباطی نداریم سالی یکی دوبار میریم خونه پدر شوهرم اونم در حد یک وعده شام یا نهار،،،،خیلی تنها ...

تنهایی خودتو با خیلی چیزا میتونی سر گرم کنی .

خوبه خودت میدونی حسوده . یا ارتباط نداشته باش یا اگرم خواستی در حد سلام و علیک چون بیشتر بشه خودت تو دردسر میفتی.. پست اخرمو بخون از تجربه های شیرررین منو جاریمه ک بدون دلیل باهام دشمنی کرد

❤️کاربری دست دو نفره❤️
🤣 از یک نظر هایی هم خب بده واقعا مثلا وقتی حرفی میزنم یا میگم فلان چیز رو دوست ندارم یا فلان کار رو ...

بله درسته بعضیا اخلاقشون اینجوریه دیگه

پدرشوهرم ارث خوبی به شوهرم داد

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

ازما که اینقدر بیخیال ما هستند جنگ شد تهران زیر بمب موشک بود هیچکدوم از خواهر برادرهای شوهرم حتی پدر ...

جدی چقدر بد یه وقتا فکر میکنم اینا مگه پدر مادر نیستن حتی بلانسبت حیونا هم به بچشون مهرو عطوفت دارند پس چرا بعضی ادم ندارند در عجبم بخدا

مادرشوهرم خیلی قرتی عه همیشه برام چیزای جینگول میخره.

پدر شوهرم خیلی آدم گوگولی عه همیشه بهم پول تو جیبی میده مثل دختر خودشم انگار

هر موقع زنش اضافه ضحبت کنه از من طرفداری میکنه میگه دختر مو اذیت نکن

🤍✨️Hala Madrid

ارامش به کنار من سر خانواده شوهرم دارم قرص اعصاب میخورم. زندگیمو اعصاب و روان و روحمو داغون کردن. ...

چقدر بده اخه ادم ازدواج میکنه برند بیاند نه اینکه تنهاتر بشه عزیزم غصه نخور چه میشه کرد ما هم یه وقتا قطع ارتباطیم یه وقتا خوبیم

تنهایی خودتو با خیلی چیزا میتونی سر گرم کنی .خوبه خودت میدونی حسوده . یا ارتباط نداشته باش یا اگرم خ ...

نمیدونم کار درست چیه ،سوهرم و پسرم میگن برو باشگاه کلاسی چیزی ولی من عین یه احمق تو خونم همیشه،تنها دلخوشیم شده آشپزی کردن و مرتب کردن خونه،از تنهایی خسته شدم کلی فامیل داریم ولی بخاطر همین جاریم باهم ده دوازده ساله قطع رابطم،سوهرم دوست نداره پاشون دوباره باز بشه به زندگیمون ولی من احمق شدم خاک تو سرم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔