2777
2789
عنوان

بیایم واسه یه بارم که سده از خوبی خانواده شوهر بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2391 بازدید | 164 پست
همین که فتنه به پا نمیکنن و کاری به زندگی مون ندارن خداروشکر و تازه چه پسری هم تربیت کرده مادرشوهرم� ...

خدارو شکر بله دقیقا همین که کار به کارمون ندارند خیلی خوبه مادرشوهر منم با اینحال که خودش مسکل شخصیتی داره ولی پسرش خیلی خوبه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
اسم و رسم خوبی دارن از اونا که اگر بخوام یه جایی بگم مثلا مادرشوهرم یا پدرشوهرم فلان نمیزارن بگممیگن ...

بله خوشنامی هم خیلی نعمت خوبیه باعث افتخاره ادمه خدارو شکر عزیزم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوبی از یکیشون ندیدم و خداروشکررر ک قطع ارتباطم و تو ارامشم

منم با یه جاریم ۱۲ساله قطع رابطم ،،،،الان بعد دوازده سال پیغام آشتی فرستادن کرم افتاده تو جونم که رفت آمد کنم شوهرم راضی نمیشه میگه اونا عوض نشدن دنبال حاشیه هستن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

درسته بعضیا واقعا عروسای بدی هستن ولی در کل نظر من اینه اگه خانواده شوهر خوب باشند حتی عروس بد باشه ...

نظر شما محترمه

ولی ببخشید عروسی که چشم سفید باشه

تا آرنج عسل کنی

بازم گاز میگیره

دور از جون البته

تو دوستانم دیدم متاسفانه

پدرشوهرم امشب خونه ام خودش تحویل گرفت گفت خداروشکر تو این ۱۸ سالی که عروس منی هیچ بی احترامی وحرفه ب ...

ای وای چقدر بد ایکاش میشد همون لحظه گفت نه اصلا اینطوری نیست واسه منم پدرشوهرم خیلی حرف بارمون میکنه

خوانواده همسرم واقعا آدم های خوبی هستن مادرشوهرم که واقعا فرشته است جاری و خواهرشوهرم هم خیلی مهربون ...

خوبه که خیلی بهتره تا مثل رقیب ببینند که حالا جاری من همش 7 سال ازم کوچیکتره فکر میکنه خیلی بچست و من خیلی خیلی بزرگم🤣

بله خوشنامی هم خیلی نعمت خوبیه باعث افتخاره ادمه خدارو شکر عزیزم

خدا راشکر بازم فکر میکنن افتادیم توی دبه ی عسل حالا انگار ما دختر خیابانی بودیم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
منم با یه جاریم ۱۲ساله قطع رابطم ،،،،الان بعد دوازده سال پیغام آشتی فرستادن کرم افتاده تو جونم که رف ...

چرا میخوای دوباره ارتباط داشته باشی دنبال سر دردی؟

من ن از برادر شوهرم ن خواهر شوهرم ن جاری ن پدر شوهرم از هچی کدوم شانس نیاوردم قید همشونو زدم بار اخر یه دعوای خیلی بزرگ کردم و تموم. و موند ارتباط خیلی دورادور با جاریم ک اونم حرف گذاشت زیر زبونم با اونم قطع ارتباط . کلا با همه خانواده شوهرم ارتباط ندارم . شوهرمم زیاد سمتشون نمیره ارامش داریم .. ارامش خودتو خراب نکن

❤️کاربری دست دو نفره❤️
پدرشوهرم امشب خونه ام خودش تحویل گرفت گفت خداروشکر تو این ۱۸ سالی که عروس منی هیچ بی احترامی وحرفه ب ...

وای مادر شوهر منم گاهی حرف های میزنه آدم دلش میخواد دست بندازه دهنش رو جر بده 🤬

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

من خوبی از یکیشون ندیدم و خداروشکررر ک قطع ارتباطم و تو ارامشم

بله وقتیکه ادم کنارشون ارامش نداشته باشه قطع رابطه بهترین گزینست انشاالله خدا اهلشون کنه

شمام مث من صلح طلبی من از بحث و دعوا فراری م میترسم اصنخدا کنه همیشه رابطه مون با خونواده شوهر خوب ب ...

دقیقا بخدا تپش قلب میگیرم حالم بد میشه نمیتونم درست صحبت کنم ترجیح میدم چیزی نگم تا تنش نباشه کلا

چرا میخوای دوباره ارتباط داشته باشی دنبال سر دردی؟من ن از برادر شوهرم ن خواهر شوهرم ن جاری ن پدر شوه ...

ما هم ارتباطی نداریم سالی یکی دوبار میریم خونه پدر شوهرم اونم در حد یک وعده شام یا نهار،،،،خیلی تنهام تنهایی بهم فشار آورده این جاریم شهر خودمونه میدونم بدجنسه حسوده ولی کرم افتاده به جونم رفت آمد کنم،خاک توسرم

همین که مارو به یه ورشون حواله دادن شکر راضیم

ای وای واسه ما هم تقریبا اینجوریند کلا تعادل ندارند یا انقدر میچسبند که میشه دخالت یا کلا خنثی هستن که میشه بی اهمیتی و بی احترامی به ادم

خوبه که خیلی بهتره تا مثل رقیب ببینند که حالا جاری من همش 7 سال ازم کوچیکتره فکر میکنه خیلی بچست و م ...

🤣

از یک نظر هایی هم خب بده واقعا مثلا وقتی حرفی میزنم یا میگم فلان چیز رو دوست ندارم یا فلان کار رو نمی خوام برای دخترم بکنم جوری برخورد میکنن انگار بچه ام و نمیفهمم

البته جاریم نه ها اون طفلی ۱۰ یا ۱۱ سال ازم بزرگتره خواهر شوهرمو میگم که دقیقا هم سن مادرمه و برادر شوهرم که ۱۸ سال ازم بزرگتره رسما منو بچه میبینن با اینکه خودم بچه دارم

ای وای واسه ما هم تقریبا اینجوریند کلا تعادل ندارند یا انقدر میچسبند که میشه دخالت یا کلا خنثی هستن ...

ازما که اینقدر بیخیال ما هستند جنگ شد تهران زیر بمب موشک بود هیچکدوم از خواهر برادرهای شوهرم حتی پدر مادرش حالمون رو نپرسیدن💔