2777
2789
عنوان

تولد بچه من و بچه خواهر شوهرم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 104 پست
من اشکالی از شوهرم نمیبینماونا باید عقلشون رو به کار مینداختنداگه میخوان هدیه به این بزرگی بدنبزارن ...

شوهرت مقصره چون گفته نگیرید میتونست همچین حرفی نزنه بگه دستون درد نکنه . بره بخره دفعه دیگه حواسش جمع میشه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی شماهم واقعا خیلی محبت کردید و اونا خیلی بی محبتی کردند 🥲🥲🥲

منظورش اینه که خانواده ی شوهرش برای بچه ی برادر شوهرش گوسفند قربانی کردن اما برای بچه ی اینا هیچی ندادن.

دوستان چرا خیلیا گیر دادین به شوهر اسی اون بنده خدا به تعارف زده مثلا الان یکی بگه من فلان کادو رو میخوام براتون بیارم شما فوری میگی بیار؟ خب معمولا تعارف می کنن میگن نه زحمت نکشید

شما چقد باکلاسید من برای بچم تولد گرفتم کادوی مادرشوهرم و خواهرشوهرام روی هم رفته یک تومن نشد🥲

باورکن همیشه در حد کم بوده هدیه هامون لباسی دوسه تومن پولی

امسال اینجوری کردن

یاد خودم افتادم برا بچه جاریم ک دنیا اومد گوسفند قربونی کردن برا بچه من هیچی ندادن

والا به منم ندادن جاریم دوتا بچه آورده بود براش طلا خریده بودن برا بچه هاش البته به من رسید گفتن دستمون تنگه هیچ پول هم ندادن

شوهرت مقصره چون گفته نگیرید میتونست همچین حرفی نزنه بگه دستون درد نکنه . بره بخره دفعه دیگه حواسش ...

🥲🥲چی بگم به خدا

شوهر من خیلی تعاریفی و دقیقا عین خود من

کاش اونجا به عقلم میرسید یک ناراحتی نشون میدادم از خودم 😥😥چقدر من ساده ام به خدااا

زنگ بزن تبریک بگو کادوهم بزن براش بگو نمیام بچه میاد فرق گذاشتن بقیه رو میبینه ناراحت میشه نمیخوام ف ...

پیشنهادت عالیه، اسی همین کارو کن.

هم هدیه ات رو دادی هم محترمانه گفتی که فرق گذاشتن و روحیه ات بچه ات از مهمونی رفتن مهم تره.

میدونم الان بریم خونشون باز بچه من میخواد سوار اون ماشین بشه و نمیزارن و باز با اشک چشم بچم باید کل ...

خو بابا واسه بچت یه چیزی بگیر که اون پسره نداره چمیدونم هواپیمایی چیزی