2777
2789
عنوان

تولد بچه من و بچه خواهر شوهرم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 104 پست

ببین بنظرم با شوهرت مسئله رو حل کن

بگو بچمون کوچیکه،نمیفهمه ولی سر خورده میشه

یا با خانوادت صحبت کن فرق نزارن

یا از این به بعد ما دیگه تولد نریم

من به شخصه طاقت ندارم بچم گریه کنه سر همچین چیزی

خواهر شوهرم و من همیشه کادوهامون اینجوری و به هم پول میدیم و همیشه همین قیمت ها به هم هدیه میدمهیچ و ...

مادرشوهرت وضعش خوبه؟ احتمال نمیدی خواهر شوهرت ماشین رو گرفته تا ببرن برای بچش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد خودم افتادم برا بچه جاریم ک دنیا اومد گوسفند قربونی کردن برا بچه من هیچی ندادن

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
هم کار اونها بد بوده هم شوهرت

بابا شوهر من بهشون یک تعاریف زده که توی خرج نیوفتند

ولی اینا که میدونستند ماه سال پشت سرهم تولد میگیرم چرا اینجوری خرید کردند

خب یک کادو سبک تر می گرفتید جلو ما میدادید بعدش یواشکی اون هدیه رو میدادید که دل بچه من آب نشه

عین همون رو هم برای بچه من میدادید

بی عقلا به خدا

نه چون خبر داشتم دارن میخرن و کجاها رفتن قیمت گرفتن و همه چیش رو در جریان بودم

شوهرتو مجبور کن بره اون وسیله برا بچت بخره هر چند سختش باشه هم درس عبرت میگیره تعارف الکی نکنه هم مادرشوهرت یاد میگیره هر چیزی برا اون نوه میگیره باید برا این یکی نوه هم بگیره بهشم بگو بچم ناراحت شد و گریه کرد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
شوهرتو مجبور کن بره اون وسیله برا بچت بخره هر چند سختش باشه هم درس عبرت میگیره تعارف الکی نکنه هم ما ...

من اشکالی از شوهرم نمیبینم

اونا باید عقلشون رو به کار مینداختند

اگه میخوان هدیه به این بزرگی بدن

بزارن یک روزی بدن ما نباشیم فوق

شما چقد باکلاسید من برای بچم تولد گرفتم کادوی مادرشوهرم و خواهرشوهرام روی هم رفته یک تومن نشد🥲

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
شوهرت از سر فهم و شعورش اینو گفته و اونا اینقدر ببخشید نفهم بودن که راحت فرق گذاشتن

آهوم میدونم دیگه میخواسته زحمت بندازدشون

ولی خب اونا میدونستند توی یک ماه تولد بچه ها باید یک چیزی شبیه به هم میخریدند 😓