2777
2789
عنوان

تولد بچه من و بچه خواهر شوهرم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 103 پست
شوهرمنم اینجوریه برا همه قشنگ خرج میکنه ولی نوبت ما که میرسه هیشکی رو نمیزاره میگه نه بابا ول کنین ا ...

میدونی شوهرم مهربونم و از مهربونیت گفته

اونا هم این همه فرق گذاشتن

اصلا سال دیگه تولد بگیرند نمیرم

تولد هم دعوت نمیکنم

دلم میخواد اصلا فردا تولدش نرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه هدیه همه نوه ها مثل همه حق نداره که گله کنه

مادرمن تولد بچه هام چیزی نمیده اگه پیششون بگیرم نهایت ۱۰۰ تومن بده درکل انتظاری هم ندارم همونجورکه از خانواده همسرم ندارم ،،این میگه بچه های من نوه پسری هستن پس باید متفاوت باشن همه هم کادوهای گرون

اهوم

از همون اول گفتی متوجه شدم چقدر بده اینطوری فرق گذاشتن بعد میگن چرا نوه پسری مارو اندازه خانواده مادریش دوست نداره بچتون این اتفاق تو ذهنش هک میشه حتی اگه بعدها یادش نیاد ولی یه جایی تو مغزش حس تنفر و از بچه عمش و خانواده پدری به وجود میاد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

😔😔حالا ماباشیم بچه رو دعوا میکنیم که بده اونم سوارشه وبازی کنه😑😑

مامانش که سرگرم پذیرایی بود بچه منم چسبیده بود بهم و افسرده شده بود و پسرا هم که عاشق ماشین و اشک میریخت که مامان نمیده سوار شم

از همون اول گفتی متوجه شدم چقدر بده اینطوری فرق گذاشتن بعد میگن چرا نوه پسری مارو اندازه خانواده ماد ...

آخه عمه تفاوتی نذاشته بنده خدا خرج کرده

ولی مادرشوهرم این تفاوت رو گذاشت

آخه عمه تفاوتی نذاشته بنده خدا خرج کردهولی مادرشوهرم این تفاوت رو گذاشت

عمه مقصر نبوده ولی این اتفاق باعث حسادت بین دوتا بچه شده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

خواهر شوهرم یک هدیه ۵ میلیونی داد

شمام در همون حد کادو بگیرید با احتساب اینکه شما به بچه قبلی هم کادو دادین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
عمه مقصر نبوده ولی این اتفاق باعث حسادت بین دوتا بچه شده

چی بگم به خدا من اصلا برام مهم نبود و اصلا دقت نکرده بودم

اونجا هم که هدیه هاشون رو باز کردم خیلی تشکر کردم

حتی وقتی مادر شوهرم گفت اینجوری گفتم نه خیلی هم لطف کردید ممنونم زحمت کشیدید ما راضی به زحمت نبودیم و...

الان فکر میکنم میبینم چقدر تفاوت گذاشتن 😐😐😐

واقعا عجیبه خواهر شوهرت پنج بده ،مادرش لباس

خواهر شوهرم و من همیشه کادوهامون اینجوری و به هم پول میدیم و همیشه همین قیمت ها به هم هدیه میدم

هیچ وقت از سمت اون کم لطفی نشده بهمون و همیشه اون خیلی هم برای بچه های من زحمت کشیده و خرج کرده

ولی تفاوتی که مادرشوهر و گذاشت شوکه شدم؟؟

بااین که دیدی بچه من چقدر به خاطر اون گریه کرد