2777
2789

برای استخدام منشی و دستیار رفتم ، قبل اینکه برسم اونجا من خب فکر میکردم لابد درمانگاهی یا ساختمان پزشکانی یا مطب باشه با نام و نشان ، رسیدم اونجا کپ کردم ، ی ساختمان مسکونی بود که اینور اونورش ساختمان مسکونی و خونه و آپارتمان بود ، هیچی سردرش نزده بود هیچ اسم و مشخصاتی نزده بود از دکتر

رفتم داخل فقط ی آقا بود با همون صحبت کردم که ظاهرا مثلا دندانپزشک بود

بعد گفت برای دستیاری حقوقش تا ۳۰ الی ۴۰ میلیون هست

بهشم گفتم سنم کمه و سابقه کاری ندارم و بلد نیستم آموزش میدید بهم ؟گفت اوکیه

تازه چند دقیقه پیش اسم دکتر رو سرم کردم گوگل ولی هیچی بالا نیورد نه اسمی از اون دکتر بود نه عکس و رزومه ای😰😰

از همون اول که نمایه بیرونو دیرم نباید میرفتم داخل اصلا وایب خیلی بدی گرفتم هنوزم میترسم

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

آگهی ار دیوار پیدا کردم

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرار کن

دیگه نمیرم

اصلا از این به بعد قبل. اینکه بری اسمشو تو نظام پزشکی سرچ کن، دکتر قلابی زیاد شده

من اصلا الانم با خودم فکر میکنم اگه امروز خدای نکرده ی اتفاقی واسم میوفتاد چی؟

هیچ دکتری 30 میلیون پول نمیده به منشیش

آگهی توی دیوار اصلا قابل اعتماد نیست

خودت هم که میگی نه تابلویی نه مشخصاتی نه چیزی

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

شاید از این تجربی هاسولی اگه حس بد گرفتی نرومنم مشکوک شدم سی چهل تونم برا شروع خیلیه

تجربی چجورشه