menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2605 عنوان دلم براش تنگ شده ولی دیگه نمیخوام برگرده 84 بازدید | 9 پست چجوری میشه؟ شاید با خودت میگی حتما ی عاشق واقعی نبودمولی من خستم دیگه نمیخوامشیجورایی هم میخوامشدوست دارم فقط به روزای گذشته و خاطرات خوبمون فکر کنم دوباره و دوبارهبعدش گریه کنم تو بغلش یه دل سیرکاش دیگه زنگم نزنه دانشجوی دکترای عمومی امروز | 00:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sogand۸۵ عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 2404 😪💔 بدونتو؟ منینیست. بدونتو؟ رویایینیست. بدونتو؟ شبینیست. بدونتو؟ حرفینیست. بدونتو؟ شادیاینیست. بدونتو؟ هیچینیست. بدونتو؟ زندگیاینیست. بدونتو؟ قلبینیست. بدونتو؟ دنیایپرازگلنیست. بدونتو؟ چشمانینیستکهمنببینم. بدونتو؟ منهمیشهیکقلبشکستهدارم. ️. اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2605 گریه کنم اونجوری کهه همیشه تعجب میکرد از چشمه اشک بی پایانموقتی که از فاصله ۱۰ سانتی تو چشای اشکیم نگاه میکرد دانشجوی دکترای عمومی
رویا_سعادت عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1442 منم همینجوریم فقط هنوز جدا نشدم ولی اگه جدا شدی بهترین کار رو در حق خودت کردی چون آدمی ک بخادت برات تغییر میکنه
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2605 منم همینجوریم فقط هنوز جدا نشدم ولی اگه جدا شدی بهترین کار رو در حق خودت کردی چون آدمی ک بخادت برات ... اون رابطه فقط منو فرسوده تر میکردبا اینکه جونمم بهش میدادم ولی خیلی خسته بودم منم رها کردم خیلی دلم براش تنگ میشهکاش حالم بهتر بشه دانشجوی دکترای عمومی
رویا_سعادت عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1442 اون رابطه فقط منو فرسوده تر میکردبا اینکه جونمم بهش میدادم ولی خیلی خسته بودم منم رها کردم خیلی دلم ... شرایط منم همینه واقعا پارتنرمو دوسش دارم اما آدم من نیست کاراش و رفتارش بیشتر ناراحت و عصبانیم میکنه خیلی خوبه که تمومش کردی منم بزودی تموم میکنم
رویا_سعادت عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1442 اون رابطه فقط منو فرسوده تر میکردبا اینکه جونمم بهش میدادم ولی خیلی خسته بودم منم رها کردم خیلی دلم ... حالت خیلی بد شد برو دکتر چارتا قرص آسنترا پوکساید بخور حل میشه
menolia مدیر استارتر عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 2605 شرایط منم همینه واقعا پارتنرمو دوسش دارم اما آدم من نیست کاراش و رفتارش بیشتر ناراحت و عصبانیم میکنه ... خدا بهت صبر و قدرت بده دانشجوی دکترای عمومی