2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل رشتی😍

308 بازدید | 13 پست

سلام خانمهای متاهل عزیز.

من باردارم و تو رشت دوست و فامیلی ندارم

گفتم آشنا بشیم یوقتایی بچه هامون و برداریم با هم تو پارکی جایی بریم یه دور همی دوستانه داشته باشیم.

خانمهایی که باردارید.بچه دارید.نظرتون چیه؟

من اکثرا میرم پارک بانوان منظریه اما همش تهنام  

🌸بر چهره دلربای مهدی(ع)صلوات😍🌸🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژینا سلام چند سالته ؟بچه ت چند سالشه؟

سلام مرسی که اومدید تاپیکم ۲۶ سالمه.باردارم ۱۲ هفته.

گفتم با خانمهای باردار و بچه دار دوس شم یه دورهمی کوچیک و صمیمی درست کنیم بریم پارک واسه خانمهای باردار تنوع واسه بچه ها تفریح.😍

اهای دختر رشتی ...اهای دختر رشتی ...😂❤🙋🙌🤗 من رشتی نیستم اومدم رشتیا رو ببینم

من که حنجرمو پاره کردم یدونه خانم رشتی اومد تاپیکم😄

اهای دختر رشتی ...اهای دختر رشتی ...😂❤🙋🙌🤗 من رشتی نیستم اومدم رشتیا رو ببینم

من که حنجرمو پاره کردم یدونه خانم رشتی اومد تاپیکم😄.

نام کاربری تون ، قسمتی از شعره ؟    

از غزلیات حافظه 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت

یار شیرین سخن نادره گفتار من است

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

سرچ کن تو تاپیکای سابق احتمالا کلی از استان و شهرستان و شهرهای دیگه تاپیک هست عزیزم...ببین اگه تاریخشون نزدیکه بهشون پیام بده یا درخواست دوستی

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
سرچ کن تو تاپیکای سابق احتمالا کلی از استان و شهرستان و شهرهای دیگه تاپیک هست عزیزم...ببین اگه تاریخ ...

مرسی عزیزم کلا پشیمون شدم بهتره برم کلتس بارداری ثبت نام کنم بلکه دوست پیدا کنم

من 38 سالمه رشتی هستم بچه دومم رو 15 هفته باردارم ولی گلسار هستم به منظریه خیلی دور هستم

چه خوب.انشالله بسلامتی بچتون و بغل بگیرید..به ذهنم رسید برم بهداشت تشکیل پرونده بدم و چند تا دوس از خانمهای باردار پیدا کنم و اکیپ بشیم و هفته ای یبار مثلا یه دور همی داشته باشیم.از این نظر جفتم منظریه چونکه پارک مخصوص خانمها داره و خیلی فضای راحت و دنجیه.و میشه راحت بود و حتی عکسای مختلف بارداری گرفت و از لحظات بارداری لذت برد.بعد بشما هم خبر میدم دوس داشتید بیاید