2777
2789
تحت نظر دکتر باش گلم برای جور کردن پول دکتر برای ای وی اف بدترین روزارو گذروندم اخرش مامانم پس اندا ...

انشاالله خدا دامن همه چشم انتظار هارو سبز کنه به حق علی

باتوکل به خداهمه مشکلات حله

تحت نظر دکتر باش گلمبرای جور کردن پول دکتر برای ای وی اف بدترین روزارو گذروندم اخرش مامانم پس اندازش ...

نمیشه من با مادر شوهر و جاریم تو یه خونه زندگی میکنم نمیشه

خیلی سخته همش حرف پشت حرف کجا میری برا چی میری حالا فکر کن بفهمن مشکل هم دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوران مجردی تنبلی داشتم، مجبور شدم نزدیک ۱۵ سال ال دی بخورم، دکتر گفته بود اگر نخوری بچه دار نمیشی، خدا رو شکر الان ۲ تا بچه دارم، قرص ال دی هم با این کلی عوارض برام داشت ولی من به خاطر فوایدش، مضراتش رو به جون خریدم مثل میگرن و سنگ کیسه ی صفرا

اواخر دیدم خیلی لک میفته روی صورتم دیگه قطعش کردم ولی الان به جای قرص هورمونی یک مکمل تقویت تخمدان هست که اونو می خورم، اسمش اوزیل هست، یه سرچ تو اینترنت بزنین، توضیحاتش رو براتون میاره

نمیشه من با مادر شوهر و جاریم تو یه خونه زندگی میکنم نمیشهخیلی سخته همش حرف پشت حرف کجا میری برا چی ...

وای اصلا نذار بفهمن ،من اشتباه کردم گفتم تنبلی تخمدان دارم روزگارم رو سیاه کرده بودن

الانم گفتم دکتر میرم دهنشون بسته بشه وگرنه نمیدونن حتی تخمک کشی کردم

موقع انتقالمم نمیگم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

این روزا اکثر خانما دارن

همشم به خاطر کم تحرکی و تغذیه نادرسته💔🥲

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

چی بگم خدا جوابشونو بده

آمین،امزدوارم خدا ب سر بچه های تک تک شون بیاره تا بفهمن ادم چی میکشیده و چقدر دل شکستن بده و تاوان داره

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠