2777
2789
عالی شدم هم ریزشم قطع شد هم همهی جوشام رفت هورمونام کنترل شد باید آزمایش بدی از پلی کیستیک باشه برات ...

سونوگرافی دادین؟

اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎

دکتر رفتی چی گفت بهت

تا دلت بخواد دکتر رفتم هر کدومشون یه چیزی میگن یکیش می گفت لاغرکن یکیش فقط قرص و آمپول داد یکیش هم فقط مکمل ویکیش هم چند تا قرص داد گفت برو استفاده کن باردار میشی

باتوکل به خداهمه مشکلات حله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ سال پیش بود یادم نمیاد ولی چندتا آمپول و قرص بودن فقط یه قرصش یادمه لتروزل دوره ای هست داروهاش ۳ د ...

به من لتروزود داده بود ولی موقع رابطه دچار خون ریزی می شدم

باتوکل به خداهمه مشکلات حله

بدترین بیماری بخدا،خستگی،بیحالی سردردهای میگرنی ریزش مو موی چرب پوست چرب پریود نامنظم ناباروری کمردرد عفونت مکرر ضعف استخوان و.....

واقعا بریدم

خصوصا بخش ناباروریش

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
به من لتروزود داده بود ولی موقع رابطه دچار خون ریزی می شدم

من مشکلی نداشتم وقتی خوردم دوره اول باردار شدم ۲ دوره داروهام موندن

اینجانب کاربرقدیمی هستم از سال ۹۲ حضور دارم فک میکنم این دهمین کاربریمم اخرینشم رمزش یادم نمیاد😎

بدترین بیماری بخدا،خستگی،بیحالی سردردهای میگرنی ریزش مو موی چرب پوست چرب پریود نامنظم ناباروری کمردر ...

خدا شاهد به اندازه کل عمرم این ماه گریه کردم 😭

نمی دونم چرا باردار نمیشم

دوماهه میرم دکتر ناباروری،ای وی لف،دوماهه باداروهای تخمک کشی امپولا اینا اشتهام شده صفررررر هرچی میبینم غذا عقم میاد هیچی نمیتونم بخورم

خدایا ناامیدم نکن خدای من

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
خدا شاهد به اندازه کل عمرم این ماه گریه کردم 😭 نمی دونم چرا باردار نمیشم

تحت نظر دکتر باش گلم

برای جور کردن پول دکتر برای ای وی اف بدترین روزارو گذروندم اخرش مامانم پس اندازشو داد خدایا بخاطر قلب شکستم رحم کن نتیجه ی این همه داروهارو بهم بده🥲

دوماهه میرم دکتر ناباروری،ای وی لف،دوماهه باداروهای تخمک کشی امپولا اینا اشتهام شده صفررررر هرچی میب ...

فدات بشم

نا امید نشو عزیزم همه چی درست میشه

فدات بشم نا امید نشو عزیزم همه چی درست میشه

توسل ب امام زمان

انشالله خدا هیچ زنی رو درحسرت فرزند نذاره بدترین درد برای یک زن همین🥲