2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر پس انداز داشتن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس این خوبه اجاره نمیدید فرض کنیم ده تومن هم اجاره میدادید کف کف !! پس اینجا ده تومن سود کردیدولی ...

من شهرستان زندگی میکنم با ماهی ۲۰-۲۵تومن میگذرونیم چون اهل رفت و آمد هم نیستم یا مهمونی، همه چی هم میگیریم میخوریم ، مثلا هفته ای یکبار کباب ، میوه شوهرم میاره ، ماهانه هم از فروشگاه خرید کلی میکنم اهل سوپری رفتن نیستم راستش خیلی کم پیش میاد ، لباس هم هر دو ماه یا سه ماه یکبار میرم خرید میکنم کلی

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
من شهرستان زندگی میکنم با ماهی ۲۰-۲۵تومن میگذرونیم چون اهل رفت و آمد هم نیستم یا مهمونی، همه چی هم م ...

پس شما با قیمت عمده زندگی میکنید 😂 نه عزیزم شهرهای بزرگ از این خبرا نیست 20 تومن شوخیه دست به هرچی بزنی بالای 1 تومن میشه منظورم خرت و پرته

حالا بماند لباس چطوریه و یه مهمونی بشه که دیگه هیچی ... مسافرتم برید که تموم

دخترشیرازی

پس شما با قیمت عمده زندگی میکنید 😂 نه عزیزم شهرهای بزرگ از این خبرا نیست 20 تومن شوخیه دست به هرچی ...

راستش بچم کوچیکه مسافرت راه دور نمیتونم برم اذیت میشم فوقش تا بازار برم و اینا ، من گیلان زندگی میکنم گلم قیمتهای اینجا خیلی بهتره تا تهران و شهرهای بزرگ چه لباس چه خوردنی و مواد غذایی

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده