2777
2789
عنوان

ماهانه چقدر پس انداز داشتن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش نگران اینده نسل جدید هستمبچه ها بعدها چیکار میکنن با این تورم؟

ان شالله تااونوقت همه چی عوض میشه اوضاع خوب میشه

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

ما هیچوقت پس انداز نمیکنیم همیشه پولمون رو تبدیل به ملک و زمین و اینجور چیزا میکنیم ولی مثلا اگر بخوایم پس انداز ماهانه درنظر بگیریم ماهی سی چهل تا پنجاه پس انداز میکنیم

پدر من کارگره و ماهی پونزده درمیاره تازه قسط و دارو و....فقط بزور تحمل میکنیم

عزیزم بمیرم💔

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
نه گلم یه پسر دو سال و نیم دارم ، خونه هم از خودمونه اجاره نمبدیم

خب پس این خوبه اجاره نمیدید فرض کنیم ده تومن هم اجاره میدادید کف کف !! پس اینجا ده تومن سود کردید

ولی با بچه 2 و نیم ساله و دو نفر واقعا 50 تومن کمه ، شاید گوشت مثلا هفته ای یکبارم نمیخورید یا مثلا در طول یک ماه لباس جدید نمیخرید چون 50 تومن کفاف نمیده دیگه

حالا گفتی شوهرت میوه فروشه میوه هم خودش میاره ولی ما میوه خالی میخریم فقط 20 تومن در ماه پول میوه معمولی مثل نارنگی و پرتقال و سیب هست 😂

دخترشیرازی

پدر من کارگره و ماهی پونزده درمیاره تازه قسط و دارو و....فقط بزور تحمل میکنیم

متاسفانه الان وضع خیلیا همینه خودم دارم با چشم میبینم

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
اره بخدا . منی ک انقدر ولخرج بودم امسال همش دارم حساب کتاب میکنم کم نیاریم. پس اندازمنتونستم بکنم .

شما بگو درآمد چقدره

یک کارگر کارخونه همون 5تومنم نمیتونه پس انداز کنه عزیز

خرج شکم و اجاره رو بده کار کرده

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام