2777
2789

توی این۲ماه۳بار از ۳نفر مریضی گرفتم و سرما خوردم بدنم خیلی ضعیفه چی بخورم چیکار بکنم خوبه؟

کاش تنها ماندن بهانه ای ادم ماندن بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک بزن

من امروز جایی بودم

یه مهمون مهم هم بود

خودم سالم بودم بخاطر پیشگیری ماسک زدم

هر چیم گفتن دربیار گوش نکردم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

ماسک بزنمن امروز جایی بودمیه مهمون مهم هم بودخودم سالم بودم بخاطر پیشگیری ماسک زدمهر چیم گفتن دربیار ...

میرم مدرسه میزنم ت کلاسمونم مریض زیاد هست

الان من اسهال و تب و لرز داشتم خیلی بیحالم یه چای زنجبیل دم کردم خدا شکر بهتر م ولی بیحال هستم

ای وای عزیزم ایشالا زودتر بهتر بشی خیلی سخته ادم وقتی مریض میشه قدر سلامتیشو میدونه

من در اون حد نمیشم خدارو شکر فقط گلومخیلی درد میگیره و بینیم کیپ میشه و عفونت میگیرن

😷 تدابیر درمانی #آنفولانزا و سایر بیماری های تنفسی در کودکان

🔹تدابیر پیشگیری رو گفتیم و اکنون تدابیر درمانی....

1⃣ استراحت و خواب کافی

2⃣ برای کنترل تب: استامینوفن، پاشویه، مصرف فراوان مایعات مانند سوپ جو رقیق با سبزی گشنیز و عناب (بدون شیر، خامه، گوشت، روغن، قارچ، ذرت و سیب زمینی!)، شوربای ماش و کدوحلوایی، آب سیب طبیعی، آب لیمو شیرین، شربت آبلیمو و شکر، دمنوش بنفشه، دمنوش پنیرک، لعاب به دانه

3⃣ برای کنترل سرفه های خشک: لعاب به دانه، قدومه شیرازی و یا بارهنگ، روغن مالی گلو و قفسه سینه با روغن بادام شیرین، فرنی با نشاسته، سوپهای ملین مانند سوپ برنج و کدوحلوایی، پوره پخته سیب و عناب

4⃣ برای کنترل سرفه خلط دار: بخور، غرغره و نوشیدن آب دمنوش آویشن و عناب، دمنوش بابونه، پونه، مرزنجوش، روغن مالی قفسه سینه با روغن بابونه و بادکش آن، چکاندن روغن بنفشه در بینی، نخوداب، دمنوش بارهنگ، ماءالعسل

5⃣ برای بازتوانی و رفع ضعف جسمانی: مصرف مواد مغذی مانند تخم مرغ عسلی، عصاره گوشت یا مرغ، عسل زیرزبانی، کمپوت سیب و گلابی خانگی، آب انار شیرین، نخوداب، انجیر، مویز، شربت تخم بالنگو و گلاب، فالوده یا آب سیب طبیعی