2777
2789
عنوان

به نظرتون باهاش بمونم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنی خودتو کوچیک کردی ؟ الان بنظر خودت وقتش بود ؟

دو هفته است و این که اگه بخواد نه ! بعد هم پول به حساب اون میرده

چیو خودم کوچیک کردم ؟درخواستم بیشتر نسونه قدرتم بود که

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.

واقعاً چطور روتون میشه پول بگیرید !

من دوران آشنایی اگه باشم اصلا عزت نفسم بهم اجازه نمیده درخواست پول کنم

مگر اینکه مناسبتی باشه و خودش بخواد کادو بخره

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

دو هفته است و این که اگه بخواد نه ! بعد هم پول به حساب اون میرده چیو خودم کوچیک کردم ؟درخواستم بیشتر ...

دختر زندگی رو تو بردی

فردا هم با کسی ازواج کنی عین چی ازت میترسه و بله قربان گوت میشه

کسایی هم که کم توقع آن اخرش دستشون خالی میمونه

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

پسر مردم کیف پول سیار تو نیست

چه قدر بی غروری تو 2 هفته ایو گفتی

باید اون از شما فرار کنه

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-

حس تیغ زنی گرفتم جای پسره😄

از من برعکس شما بود۶سال پیش ۳میلیون ازم گرفت گفت حیرونم منم دادم ولی حس خوبی ازش نگرفتم از کارش خوشم نیومد ۲ماه بعدش تا پولم گرفتم من کات کردم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

دو هفته است و این که اگه بخواد نه ! بعد هم پول به حساب اون میرده چیو خودم کوچیک کردم ؟درخواستم بیشتر ...

داری اشتباه میزنی کلا

کمک خواستن زن از پارتنرش شوهرش اونم تحت شرایطی نشون میده یه زن قدرت و زنانگی کافی داره ،دو هفته بعد اشنایی فقط پالس دختر تیغ زن و اویزون دادی اونم برای یه قرون دوزار ،هر چیزی مراحلی داره ،بازم هر جور خوددانی

همین که بهت نداد خودت متوجه باش چقدر خیط کردی

تو دیگه کی هستی بعد دو بار بیرون رفتن کاسه گدایی گرفتی از یارو درخواست پول کردی نشانه قدرت هست