2777
2789
عنوان

همه مردا تنوع طلبن و به بقیه نگاه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست
خودشم میدونه من هیچی نمیخرم تو خونه مانتو میپوشم سردم میشه یه لباس خونگی گرم ندارم 😔بعد تو بازار چش ...

این از بی شرفی مرداست شوهر منم همینه تا پشت باسن زنای تو خیابون رو متر میکنه اونوقت میگه من پاکم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
این از بی شرفی مرداست شوهر منم همینه تا پشت باسن زنای تو خیابون رو متر میکنه اونوقت میگه من پاکم

من کاری ندارم نگاه کنه

ولی پیش من نگه فلانی مرتب بود لباسش خوب بود به چشمم میومد💔منی ک لباس خوب ندارم به چشمش نمیام 😔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کاری ندارم نگاه کنهولی پیش من نگه فلانی مرتب بود لباسش خوب بود به چشمم میومد💔منی ک لباس خوب ندار ...

شوهر شما رو نمیدونم ولی شوهر من یه بی معرفت به تمام معناست منکه به خدا واگذارش کردم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

اسی من موردی دیدم از یه پسر که حرفاتون باعث شد دوباره یادم بیوفته همسایه خونه پدربزرگمن اونا

تابستون امسال بعد مدت ها منو دید و اصلا خشکش زد محو چهرم شد☹️

بعد اون رفتاری عجیبش شروع شد

همش سعی میکرد منو نگام کنه بهم بفهمونه متوجهمه اصلا ضایع بود بیرون میومدم اونم بیرون وایمیستاد و هی گردنشو میچرخوند منو نگاه میکرد

پدربزرگم مریض شد با مادرش اومدن عیادت!

اونجام چشم تو چشم میشدم باهاش میرفت هپروت و حرفاش بادش میرفت!

دیگ جوری شد مادرم هم فهمیده بود میگفت این پسر از تو خوشش میاد!

پدربزرگم فوت شد باز یه شب با مادرش اومدن ختم

و دیگ من شک نداشتم این روی من نظر دارع

منه ساده هم بهش حس پیدا کردم

اما جلو تر نمیومد هی توجه ریز از دور...گاهی هم بی پروا...

تا اینکه از پسر داییم که دوست صمیمیشه شنیدم ۴ ساله دوست دختر داره!!!!

تو رابطه جدی هست...جدی که میگم یعنی قصد ازدواج!

پشماااام ریخته بود که اخه خدای من مگه میشه اون وقتی متعهده حالا درسته دوست دختر ولی خب رابطست دیگ

اینجوری به من نخ بده...چراغ سبز بده

هنوزم همینه وقتی منو میبینه رفتارش اصلا عادی نیست

و من در عجبم از اینکه این چجور رابطه جدی ای هست که پسر دنبال یکی دیگ ذهنش میچرخه!

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اون روز شوهرم از دهنش پرید گف تو بازار یه زنه بود مرتب بود با لباس خوب و آراسته خیلی به چشم میومد و ...

ببین منم دقیقا مثل خودتم.. لباس نخریدم نپوشیدم که زندگی بسازم... زندگی ساختم براش.. ولی چکار کرد برام.. بذار ته دلتو خالی نکنم.. کم بخراما بخر.. من الان لباس میخرم حالش بد میشه.. تندی میره خودش دوتا میخره... من یه شلوارخریدم اون رفت سه تاخرید.. تلاشتو بکن از الان برا خودت ارزش بذاری مردها فوق العاده جنس خرابی دارن..

ببین منم دقیقا مثل خودتم.. لباس نخریدم نپوشیدم که زندگی بسازم... زندگی ساختم براش.. ولی چکار کرد برا ...

بمیرم برا تک تک زنای سرزمینم 😔😔😔

منه احمق تا میرم بازار چیزی بگیرم سریع پشیمون میشم میگم بیا بریم یه مرغ بگیریم مرغ نداریم

یا میگم پول لباسو بدیم یکم خرما برا بچه هام

یا میگم بذار برا بچه هام بخرم لباسشون کوچیک شده هی غر میزنن شلوار اذیتمون کرد یا پیراهن تنگه عرق میکنیم🥲

من میدونم نداره نمیخرم

ولی اونم معرفت به خرج بده زنای خوش تیپو پیش من تعریف نکنه مگه من چقدر طاقت دارم قلبم درد میکنه تازگیا از مشکلات مختلفم💔💔💔💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بمیرم برا تک تک زنای سرزمینم 😔😔😔منه احمق تا میرم بازار چیزی بگیرم سریع پشیمون میشم میگم بیا بریم ...

معذرت میخام از حرفم ولی نداری اون تقصیر شما نیست بی عرضگی خودشه

همین شوهرمن از اول نداشت.. کسی ام اگه داشته باسه میگه خلافکاره البته بع جز خودشو خانواده ش که پیغمبر زاده ن.. هرغلطی بکنن زیر یه روایت وحکایت قایم میکنه...به هرحال برای خودت بخر کم سبک اما بخر.. نذار دلش بره .. بذار بیشتر کارکنه اسایش تو رو فراهم کنه.. من دارم نتیجه بیست وهفت سال زندگی مشترک پراز درد وسختی رو برات میگم