2777
2789
عنوان

همه مردا تنوع طلبن و به بقیه نگاه میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 36 پست

ذات مرد همینه اونم که نگاه نمیکنه با خودش کلنجار میره که نگاه نکنه

حالا هرچی بگی حجاب به نفع خود خانماس، یه عده گارد دارن. بابا ما خانوما اگه رعایت نکنیم زندگی بقیه رو خراب میکنیم

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم بنظرت

اولا که بنظر من چیزی اصلا به شوهرت نگو

اصلا

چون هم خودت بهش گرا میدی و هم اینکه ضعف شما رو براش بولد میکنه

سعی کن از اون جمع ها دورش کنی

غیر مستقیم توی حرف ها بدی های اون زن رو بگو وقتی حرفش میوفته، نه که ضایع بگی ها ،گذرا اشاره کن

و اگه معتقدی دعا داره این قضیه ، بخون که دور شه ازش

اون روز شوهرم از دهنش پرید گف تو بازار یه زنه بود مرتب بود با لباس خوب و آراسته خیلی به چشم میومد و ...

بدجور قلبم شکست اخه من خیلی لباس نمیخرم لباسای چندسال پیشمو میپوشم همه رنگو رو رفته قدیمی

واقعا درک ندارن مردا💔💔

لامصب منم اگر پول داشتم مثل اون زنه به خودم میرسیدم مرتب تا ب چشمت بیام💔💔💔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

چیزی بشه که صد درصد طلاق ولی نمیدونم چیزی هست یا ن

خب خداروشکر عاقلی پس پیش رو بگیر البته قبلش یه جور به شوهرت بفهمون مثلا بگو اره فلانی خیانت کرد چه مرد عوضی و فلانیه تا بفهمه نظرت راجع به خیانت چیه

اون روز شوهرم از دهنش پرید گف تو بازار یه زنه بود مرتب بود با لباس خوب و آراسته خیلی به چشم میومد و ...

هم خدا رو میخوان هم خرما رو نه اینکه خودشون فرشته هستن یادشون رفته از کجا اومدن

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
هم خدا رو میخوان هم خرما رو نه اینکه خودشون فرشته هستن یادشون رفته از کجا اومدن

خودشم میدونه من هیچی نمیخرم تو خونه مانتو میپوشم سردم میشه یه لباس خونگی گرم ندارم 😔

بعد تو بازار چشمش دنبال زنای مرتبه

اون زنا مرد زرنگ دارن بهشون میرسه یا کار میکنن به خودشون میرسن

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚