2789

بچه ها من از یکی خوشم میومد بعد طرف هم بدن خوبی داشت هم استایل خوبی داشت بعد دوستم دنبال دوست بود منم دیدم خوبه به دوستم معرفی کردم چون خودم واقعا نمیخواستم وارد اینطور حاشیه ها شم

خلاصه اشناشون میکنم نگو این به دوستم میگه که از من خوشش میاد بعد دوستم میگه تو برو بهش بگو دوسش نداری از یکی دیگه خوشت میاد تا اون بیاد سمت من

منم قبل از این که این بگه بهش گفته بودم که من نمیخوام با دوستم در بیوفتم پس میکشم کنار اونم گفت من از تو خوشم میاد حتی اگر بکشی هم کنار من هیچوقت با دوستت اوکی نمیشم بعد گفت تو بکشی کنار نه با تو نه با دوستت نه با هیچکس دیگه اوکی نمیشم منم نمیدونم چیکار کنم

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

دوستت چ داره خودشو کوچیک میکنه. زشته بابا

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوستت چ داره خودشو کوچیک میکنه. زشته بابا

میگه عاشقشم

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪

چسی چسی چسی😂😂😂

خیلی ببخشید من ازین کلمات استفاده نمیکنم دوستام میگن منم یهو همچین حسی گرفتم🤣😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...