2777
2789
عنوان

معلم از خدا بی خبر

186 بازدید | 21 پست

امروز دخترم زنگ اجتماعی کامل درشو خونده بوده معلمم چند نفر برده پا تخته سوال بپرسه دخترمنم عادت داره وقتی حوصلش سر میره سوال ریاضی حل میکنه بعد اینم بگم دخترم استرس خیلی شدیدی داره به حدی که دارو میخوره بعد معلم دیده اینم بگم دخترم شاگرد درس خونه معدل 20 دفتر شو گرفته گفته بهت نمیدم و داد بیدا اینم استرس پنیک شده تو مدرسه اوردمش خونه نمیدونم برم با معلمش حرف بزم یا نه میترسم بیشتر باهاش لج کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جاش باید به دخترت یاد بدی بیخیال تر رفتار بکنه، بتونه استرسشو مدیریت بکنه و توی این مواقع حرفشو بزنع ...

فقط جای درس نیست برای اینه بچه ها مهارت های اجتماعی ید بگیرن. توی جامعه قراره با هزار مدل ادم بروبرو بشن. پس جای حمایت از این موقغیت استفاده کن به دخترت بگومن همیشه پشتت هستم اما یاد بگیر خودت از خودت دفاع کنی و سر این موارد بهم نریزی، استرستو مدیریت کنی. بهش یادواری کن که اصلا اهمیتی نداره نمره هاش 20 باشه اما نتونه شرایط رو کنترل بکنه

چرا از خدا بی خبر

دخترم عادت داره سر یه درس ،درس دیگه حل کنه ،دختر من عادت بدی داره،تقصیر معلمه؟یه بچه هم عادت داره وسط درس خوراکی بخوره یکی وسط مطالعات ریاضی حل می کنه یکی وسط ریاضی نقاشی می کشه....

بچه شما باید بتونه موقعیت ها رو درک کنه ،افتاد گردن معلم؟

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

از وقتی اولیا وسط مدرسه هی دارن نظر میدن بچه ها بدتر شدن

من خودم دبیر هستم حق با معلمه. حوصلش سر رفته معنی نداره کتاب دیگ جلوی بچه باشه وقتی کلاس درس مطالعات بوده حالا چه ۲۰ باشه نمره ش چه نباشه

حمایت اشتباه نکنید

پنیک شدن هم نمیدونم جریانش چیه جدیدا مادرا تا تقی ب توقی میخوره میان مدرسه بچم پنیک شده

لطفا لایک نکنید .سپاس
میگم شک شده همون جا پنیک شده

خب دیگه، منم همینومیگم، بهش دلداری بدع بگو چه اشکالی داره اصلا معلم دعوات کنه چه اتفاقی میفته مگه؟ بهش بگو تو دختر شجاعی هستی و نباید این طور وقتا بترسی استرس بگیری. شیرش کن دخترتو. خیلی گناه دارع از کوچیکی پنیک کنه