2777
2789
عنوان

چه جوری بدون عشق زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 49 پست

ی زمانی عشق بود الان عشقی وجود نداره چون بدبختی زیاده ک بخای ب عشق نگا کنی عاشق بشی ازدواج کنی بعد دوسال عادی میشی غم زندگی فشار بچه همه عشق رو از بین میبره ادم دیگ حوصله خودشم نداره چ برسه عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ععشق یه هورمونه یه ساز و کار بدن برا بقا ما عاشق اون شخص نمیشیم ما عاشق خودمون میشیم یعنی از سر خوخو ...

منم همین فکرو میکردم ولی تعداد کمی اینطور نیست گاهی طرف جونشو فدا میکنه کارشو این برخلاف خودخواهیه درواقعا یه وقتایی طرف تورو بیشتر خودت دوست داره

البته برا عشقای امروزی نمیگم این ۱ درصده💔

پس آدم ها دو دسته هستندیا عاشقن یا افسرده

چی بگم والا...

با اینحال اگه در شرايط مشابه هستی مراقب سلامت روان خودت باش.

این شمایی که به اون خراش عمق میدی و باعث التهاب اون میشی ویا آگاهانه برخورد میکنی و باعث التیام اون میشی.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

راستش عشق واقعی مث لاتاریه در خونه هرکسیو نمیزنه هرکسی نمیتونه نگه داری کنه هرکسی نمیتونه بفهمه

ولی احترام و شعور داشتن و دوست داشتن معقول با عقل جلو رفتن خیلی بهتره حداقل برا درصد بیشتر جواب میده

ععشق یه هورمونه یه ساز و کار بدن برا بقا ما عاشق اون شخص نمیشیم ما عاشق خودمون میشیم یعنی از سر خوخو ...

با این توضیحات شما

عشق یعنی اینکه من خودم رو نمیتونم دوست داشته باشم میخوام شخص دیگه ای دوستم داشته باشه؟

در واقع شعر

آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد

عاشق که نه چون عشق خیلی عمیقه ولی من یه کسی شدیدا به دلم نشست اون مدتی که باهاش درارتباط بودم خیلی سرزنده بودم و پرانرژی

بنظرم آدم وقتی یکیو دوست داره خیلی عوض میشه زندگی براش یه رنگ دیگه میگیره اگه طرف مقابلش هم همین حس رو بهش داشته باشه ما که ندیدیم ولی حتما دیگه رو ابرا سیر میکنه 😁

از وقتی اون رابطه قطع شد دوباره یه ادم بی انگیزه و بی روح قبلم منتها با یه حفره توی قلبم که جای خالیشه

نمیدونم شاید یه روزی فراموش بشه شایدم نه

کسی از آینده خبر نداره

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

عاشق که نه چون عشق خیلی عمیقه ولی من یه کسی شدیدا به دلم نشست اون مدتی که باهاش درارتباط بودم خیلی س ...

خیلی دردناک بود

مخصوصا اون قسمت که گفتید با یه حفره عمیق تو قلبم 😞😞😞

خداوند صبر بده بهتون

با این توضیحات شما عشق یعنی اینکه من خودم رو نمیتونم دوست داشته باشم میخوام شخص دیگه ای دوستم داشته ...

نه عزیزم این شکلی نیست

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-