من از وقتی یادم میاد سن کم که توی خیابون یکی میخاست شماره بده یا ارتباط بگیره عمم چون اختلاف سنیش با من حدود ده سال بود و یه نامزدی ناموفق داشت همش بهم میگفت هیچوقت با کسی دوست نشم از این طریق و فلان چون یه جورایی رفیق هم بودیم آخر حرفهای این آنقدر روی من تاثیر گذاشت که اصلا با کسی وارد رابطه نشدم حتی زمان دانشگاه که هم پیشنهاد بود هم فرصت الان واقعا هیچی نمیدونم از جنس مخالف یادمه یه روانشناس میگفت اینکه تا این سن اصلا وارد رابطه نشدید اصلا خوب نیست چون وقتی وارد رابطه میشید یه چیزای از خودتون بالا میاد و میتونید بشناسید خودتون رو همش میگم واقعا حق با اون باشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الان درست میگی واقعا باید تجربه کنم حداقل ببینم یه قرار گذاشتن با جنس مخالف چیه و چه حسی داره بعدم ق ...
اره اصالا شما سر ده تا قراز برو کار بدی که نمیکنی در حد اشنایی و شناخت شاید یه نفر دیدی خوشت امد. دیگه خواستگاری سنتی جواب نمیده باید به روز کنی خودتو فقط سوار ماشینشون نشو همین کافیه
من بعد ده سال زندگی مشترک تازه دارم از ی سری ویژگی های خاص شوهرم مطلع میشمواقعا نمیشه اینجور گفت چون ...
بله همون قضییه تا زیر یه سقف نری نمیتونی کامل بشناسی،شما سنتی ازدواج کردید؟ الان راضی هستید؟بنظرتون یه دختر اگه یه روزی خاست با یه نفر آشنا بشه اولین موردی که باید توجه کنه چیه با توجه به تجربه زندگی مشترکتون نظرتون رو میپرسم
والا منم تا موقع ازدواج وارد هیچ رابطه ای نشده بودم ۲۷ سالگی ازدواج کردم
خوب شما به موقع ازدواج کردید ،منم نگفتم همه باید وارد بشن ولی خوب من تا این سن تجربه رابطه داشتن نداشتم حتی وقتی سنم کم بود دیده بودم همکلاسیام که با وجود سن کم دوست پسر دارن ولی من ریسک نکردم هیچوقت
اره اینکه در طرف مقابل می تونی خودتو بشناسی درستهاما دلیل بر این نیست که حتما به مشکل می خوری ضمن ای ...
اره سعی میکنم مطالعه داشته باشم راجع به این طرحواره ها هم تازگیا آشنا شدم با موضوعش سعی میکنم تمرینات رو انجام بدم ،از لحاظ وابستگی بعد رابطه و اثراتش باهاتون موافقم حداقل خداروشکر من اینا رو ندارم از این بابت