2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکه یه نفر تا سی سالگی وارد رابطه نشده خوبه یا بد

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 31 پست
بنظر من که درست نگفتهو کار خوبی کردی تا الان ارتباط نگرفتی

از یه لحاظی هیچ شناختی هم به دست نیاوردم نمیگم مثلا با چند نفر ولی خوب اونی که نسبت به من یه رابطه داشته هرچند هم ناموفق شناختش به مردا بیشتره

چی بگم در هر حال یه مدت آشنایی و نامزدی که هست بعد عقد و عروسی لازم نیست حتما پنج شیش سال دوست بود:) ...

وای نه چخبره شش سال اونجوری خوب نیست دیگه حداقل شش ماه تا یکسال اونم خانواده ها در جریان باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان درست میگی واقعا باید تجربه کنم حداقل ببینم یه قرار گذاشتن با جنس مخالف چیه و چه حسی داره بعدم ق ...

اره اصالا شما سر ده تا قراز برو کار بدی که نمیکنی در حد اشنایی و شناخت شاید یه نفر دیدی خوشت امد. دیگه خواستگاری سنتی جواب نمیده باید به روز کنی خودتو فقط سوار ماشینشون نشو همین کافیه

😎💚🐬
از یه لحاظی هیچ شناختی هم به دست نیاوردم نمیگم مثلا با چند نفر ولی خوب اونی که نسبت به من یه رابطه د ...

ولی قلب و روحش تیکه تیکه است

کدوم بهتره

برلی شناخت کتاب مطالعه کن

از یه لحاظی هیچ شناختی هم به دست نیاوردم نمیگم مثلا با چند نفر ولی خوب اونی که نسبت به من یه رابطه د ...

من بعد ده سال زندگی مشترک تازه دارم از ی سری ویژگی های خاص شوهرم مطلع میشم

واقعا نمیشه اینجور گفت چون هر مردی بنا به تربیت خانوادگی و شرایطی که داشته منحصر به فرده

ویژگی های کلی مردا هم که تو کتاب ها هست

من بعد ده سال زندگی مشترک تازه دارم از ی سری ویژگی های خاص شوهرم مطلع میشمواقعا نمیشه اینجور گفت چون ...

بله همون قضییه تا زیر یه سقف نری نمیتونی کامل بشناسی،شما سنتی ازدواج کردید؟ الان راضی هستید؟بنظرتون یه دختر اگه یه روزی خاست با یه نفر آشنا بشه اولین موردی که باید توجه کنه چیه با توجه به تجربه زندگی مشترکتون نظرتون رو میپرسم

اره اینکه در طرف مقابل می تونی خودتو بشناسی درسته

اما دلیل بر این نیست که حتما به مشکل می خوری

ضمن اینکه کسایی که یه کوله بار تجربه دارن یه کوله بارم پشیمونی و خاطره و حسرت دارن

خودشناسی کن خصوصا در مورد سایه شخصیت در مورد طرحواره ها مطالعه کن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
والا منم تا موقع ازدواج وارد هیچ رابطه ای نشده بودم ۲۷ سالگی ازدواج کردم

خوب شما به موقع ازدواج کردید ،منم نگفتم همه باید وارد بشن ولی خوب من تا این سن تجربه رابطه داشتن نداشتم حتی وقتی سنم کم بود دیده بودم همکلاسیام که با وجود سن کم دوست پسر دارن ولی من ریسک نکردم هیچوقت

اره اینکه در طرف مقابل می تونی خودتو بشناسی درستهاما دلیل بر این نیست که حتما به مشکل می خوری ضمن ای ...

اره سعی میکنم مطالعه داشته باشم راجع به این طرحواره ها هم تازگیا آشنا شدم با موضوعش سعی میکنم تمرینات رو انجام بدم ،از لحاظ وابستگی بعد رابطه و اثراتش باهاتون موافقم حداقل خداروشکر من اینا رو ندارم از این بابت

بنظر من اشتباهه ادم بهتره تا جایی که بهش ضربه نخوره اکثر چیزا رو تو زندگیش تجربه کنه

اره اینم نظریه خوب و میتونه درست هم باشه بقول شما تا وقتی که بهش ضرری نرسه

اره سعی میکنم مطالعه داشته باشم راجع به این طرحواره ها هم تازگیا آشنا شدم با موضوعش سعی میکنم تمرینا ...

خوشبخت باشی

راستی کانال زندگی سالم سوده هروی هم خوبه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خوشبخت باشی راستی کانال زندگی سالم سوده هروی هم خوبه

ممنون عزیزم همچنین شما

در رابطه با کانالی که معرفی کردید متاسفانه نمیشناسم ،داخل شبکه های مجازی هستش؟فعلا تمرینات کتاب نیمه تاریک رو دارم انجام میدم و میخونم