2777
2789
همجنسگرا رو از کجا دراوردی شما؟؟؟ کی گفته اپن یعنی همجنسگرا؟؟؟؟

خدایی منم داشتم فکر میکردم چه ربطی داره

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝

اپن یعنی باز اول کامنتشم گفته شوهرش ادم بازه پس حق دارم این برداشت داشته باشم یا نه 

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس میشه بگی اپن یعنی چی 

من فکر میکنم یعنی مثلا زیادی راحته با خانما یا زیادی شوخه اخلاقاش جوریه که ایشون نمیپسنده اما هیییییچ ربطی به همجنسگرایی نداره

نشنیدی میگن طرف اپنه؟؟یعنی مثلا در مورد خانما خانمایی که راحت با مرد غریبه گرم میگیرن لباس راحت و باز تو مهمونی ها میپوشن میگن و مخندن مثلا مشروب میخورن کارایی که هر خانمی نمیپسنده میگن طرف اپنه یعنی زیادی راحته واسه مرد هم چیزایی به این شکل میشه فکر میکنم به همجنسگرایی مربوط نیست البته این نظر منه

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
من فکر میکنم یعنی مثلا زیادی راحته با خانما یا زیادی شوخه اخلاقاش جوریه که ایشون نمیپسنده اما هییییی ...

والا تا حالا نشنیدم بگن که این اقاهه اپنه شایدم شما درست بگین  نمیدونم اهای استارتر بیا شفاف سازی کن 

√کاش منم بتونم نی نی خودمو بغل کنم برای همه دوستانی مثل من صلوات بفرستین که به ارزوی قشنگمون برسیم √
والا تا حالا نشنیدم بگن که این اقاهه اپنه شایدم شما درست بگین  نمیدونم اهای استارتر بیا شفاف سا ...

منم نشنیدم اما میدونم به چیزی که شما گفتی ربطی نداره باید خود استارتر توضیح بده بهتره

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍