2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه آزاد میخونی شما رو که بدون آزمون نمی گیره آموزش و پرورش ! بنظرم شرکت کن آزمون فرهنگیان رو

ن میخوام برای کنکور فرهنگیان بخونم

توی اون شرایط گفتم

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

با معدل دیپلم کاری ندارن توی کارنامه فقط تراز نهایی حساب میشه که بستگی به امتحان نهایی داره

اون ک برای قبولیه درسته

برای دعوت به مصاحبه من خوندم اینو زده بود انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

ن میخوام برای کنکور فرهنگیان بخونمتوی اون شرایط گفتم

بنظرم کنکور فرهنگیان بده نهایت یک ترم مرخصی میگیری از آزاد اگه قبول نشدی اینو هم از دست ندادی

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
من میخام از مدرسه برم اداره چجوری باید اقدام کنم؟چرا به من میگن اداره نرو پشیمون میشی؟

میری کارگزینی اداره محل خدمت تون درخواست میدی

چون تایم کاری بیشتری داره و البته بعضی ادارات جو خوبی ندارند ولی من از انتخابم کاملا راضی ام

بنظرم کنکور فرهنگیان بده نهایت یک ترم مرخصی میگیری از آزاد اگه قبول نشدی اینو هم از دست ندادی

اره عزیزم میخونم حتما

دبیری بهتره یا اداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من میخام از مدرسه برم اداره چجوری باید اقدام کنم؟چرا به من میگن اداره نرو پشیمون میشی؟

شما معلم چی هستین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیزم میخونم حتمادبیری بهتره یا اداره؟

دبیری راحت تر و تایم کاری کمتر هست

بنظرم تجربه هردوش خوبه تا ببینی کدوم با روحیه ات سازگارتر