2777
2789
عنوان

مستاجر بی فرهنگ زبون نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 40 پست

عزیز من واسه همین قرارداد یک ساله میبندن که اگر نرمال نباشن بتونید بلندشون کنید،الان کاری ازت بر نمیاد شکایتم کنی همون مقدار ماهی که از قرار داد مونده زمان باید بذاری بری بیای،پس تحمل کنید سر سال تمدید نکنید

بلندترین فریاد من سکوت من است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای همسایه ما هم خیلی سرو صدا میکنن، اونا طبقه 2 هستن ما طبقه 3،بچه هاشون که میدوئن صداش تو طبقه ما و خونه ما میاد🤦🏻♀️ بخاطر سازه ضعیف اینجا

فقط دارم روزشماری میکنم زودتر خونمون بسازیم بریم ازاینجا

واقعا اعصاب نمونده برام

عزیز من واسه همین قرارداد یک ساله میبندن که اگر نرمال نباشن بتونید بلندشون کنید،الان کاری ازت بر نمی ...

عزیزم من یه خونه خریدم مستاجر داشت از قبل روم نمیشه اصلا بهش بگم اجاره رو به موقع بده خودشم نمیده پولدارهم هستاااا خودش دو تا خونه داره شهرستان ماشین سنگین داره شرکت نفت

الان ۶ماهه اجاره نداده

بنظرت چطور برخورد کنم باهاش؟تجربه ندارم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

بچه ها چند سالشونه؟طبقه بالایی ما هم خیلی اذیت میکنهساعت ۱۲شب یادش میاد جارو برقی بکشه وسیله جابه جا ...

6و7ساله

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
عزیز من واسه همین قرارداد یک ساله میبندن که اگر نرمال نباشن بتونید بلندشون کنید،الان کاری ازت بر نمی ...

روح و روان منو ریختن بهم اصلا اینا به طرز فجیعی روانی ان

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
بابات بره بگه رعایت نکنید باید اسبابتونو بردارید برید. اگه هم گوش نکردن شکایت کنید قولنامه باطل میشه ...

خونه از خودمون بابام که نه خونه همسرم

بی فرهنگن و بیشعورن سرسال بلندشون کنید افراد مریض روانی دیگران اذیت میکن خودشون هیچ مرگشون نمیشه

خیلی بی فرهنگن خیر نبینند الهی الهی نابود بشن

ایشاالله اینجور آدما خیر نبینن خدا لعنتشون کنه ماام یکی از اینا داشتیم دیوونه شدیممم

من گفتم دیگه رو دستمو داغ کردم مستاجر بیارم

خب پس همسرت بهشون تذکر بده

گفته فایده نداره

عزیزم من یه خونه خریدم مستاجر داشت از قبل روم نمیشه اصلا بهش بگم اجاره رو به موقع بده خودشم نمیده پو ...

اینجور مواقع باید کم رویی رو بذاری کنار خیلی معذرت میخوام کم رویی شمارو پای سادگی و حماقت گذاشتن،رک بهشون بگید،مراعات حال مال یک ماهه نه ۶ ماه با توجه به اینکه میگی وضعشونم مساعده،من خودم مستاجرم به قرآن دو سه روز به موعد اجارم یه بار سنگینی رو دوشمه تا واریز کنم،اینکه یکی شش ۶ ماه ککشم نگزیده داره سو استفاده میکنه و فکر میکنه زرنگه

بلندترین فریاد من سکوت من است...