2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

35 بازدید | 5 پست

تاحالا شده انقدر پول نداشته باشید لباس بخرید که تو خیابون یا محیط های مختلف حس کنید مردم به شما نگاه میکنن؟یا حس کنید واقعا زیبایی و جوونی و بهترین روزاتون تو اون لباس چقدر منزجرکننده اس؟تاحالا از ته دل دلتون شکسته برای اینکه از بچگی حتی یکبارم نتونستید لباسی که سلیقتونه و بهتون میادو میخواید رو بپوشید وهم سن هاتون هرلباسی میخوان میپوشن اما تو با اینکه پدرت پولداره اما پولشو نداری و محدودیت داری توانتخاب وتو حتی یکبارم لباسی که خریدی چیزی نبوده که به سنت بیاد و حس کردی واقعا زشت بنظر میرسی و اعتماد بنفست تضعیف شده با پوشیدن اون لباسا انگار تمام وجودت و حتی حس درونت هم زشت دیده میشه؟ وقتی خانوادت محدودیت میذارن که به سلیقه اونا لباس بپوشی تو باید هم ارزون بخری هم با سلیقه اونا بخری و کل جوونیت تباه شد و تو اینده نامعلوم داری و حتی امروزت هم نمیتونی با چیزای کوچیک مث یه دست لباس که بهت بیاد شاد باشی_نگید چرا سر کار نمیری من توشهر کوچیکی زندگی میکنم کار مناسبی برام نیس محدودیت خانواداگی دارم هرجایی نمیتونم برم سرکار هیچ ایده ای ندارم هیچ انگیزه ای ندارم مدرک دانشگاهی ام دارم ازمون استخدامی ام دادم فایده ای نداشته امیدی ندارم و حتی همین لحظه ام نمیتونم شاد باشم با یه چیز جزیی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.