2777
2789
عنوان

کسایی ک باشگاه میرین برا حال خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 23 پست
هیچوقت این پیشنهاد و به کسی نکنداروهای اعصاب خطرناک ترینن و برای هرکسی خوب نیست جز در مواقع نادر

وقتی طرف اینقدر در عذابه که یه باشگاه نمی تونه بره مصرف یکی دوتا داروی سبک هیچ اشکالی نداره اونم وقتی زیر نظر متخصص و درست مصرف بشه

زندگی شخصیش مختل شده، داروعه زهرمار که نیست

اگه لازم نباشه دکتر خودش نمیده

I will always love you❤️💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی طرف اینقدر در عذابه که یه باشگاه نمی تونه بره مصرف یکی دوتا داروی سبک هیچ اشکالی نداره اونم وقت ...

همون چندتا زیر نظر متخصص هم عوارض جبران ناپذیر داره

افسردگی به روش های طبیعی مثل همین نوردرمانی و ارتباط با خدا و... هم درمان پذیره

همون چندتا زیر نظر متخصص هم عوارض جبران ناپذیر دارهافسردگی به روش های طبیعی مثل همین نوردرمانی و ارت ...

دقیقا

کمتر از ۲۰ روز قرص خوردم حالمو بدتر کرد قطعش کردم دکترم گفت نخور دیگ از اول باید مشاوره میرفتم

همون چندتا زیر نظر متخصص هم عوارض جبران ناپذیر دارهافسردگی به روش های طبیعی مثل همین نوردرمانی و ارت ...

اگه واقعا نیاز باشه و به اندازه مصرف بشه هیچ عوارضی نداره

بله اول مراجعه میکنن روانشناس اگه لازم بود روانپزشک و مصرف دارو

که مال این خانم به نظرم شدیده تا یه باشگاه نمی تونه بره

I will always love you❤️💖💗

دقیقاکمتر از ۲۰ روز قرص خوردم حالمو بدتر کرد قطعش کردم دکترم گفت نخور دیگ از اول باید مشاوره میرفتم

نخور عزیزم با روان درمانی جلو برو و ارتباطت رو با معنویات زیاد

حتی اگه نماز و قرآن فعلا سختته

برو تو امامزاده و گلزار شهدا بشین نذری بگیر بخور حالتو از این رو به اون رو میکنه

برو طب سنتی داروهای گیاهی بگیر

من دو تا از نزدیکانم بخاطر قرصای اعصاب فوت کردن

یکیشون اعتیاد شدید گرفته

اینجا کاربرای زیادی رو دیدم از عوارضش میگن

یه کاربر میگفت عمش بعد از مصرف قرص دچار مشکلات ماورایی هم شده

آفتیمون و سنبل الطیب و اسطوخودوس دم کن نبات بنداز توش هرشب قبل خواب یک لیوان بخور آرامبخش قوی و خواب آوره

در طی روز دو سه فنجون کوچیک آفتیمون دم کن بخور