2777
2789
عنوان

تنهایی بریم بیرون ک چی بشه مرتیکه🤦🏻‍♀️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 86 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😒😒😒😒تو باشی میری؟؟

نمیدونم

من بودم دامادمون اول منو میرسوند بعد خودشون مرفتن کسخله مگه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

پناه برخدا، زنشو میزاره خونه با خواهر زنش میخواد بره بچرخه، کارخوبی کردی عزیزم مواظب باش ازاین بَشر ...

والا بین راهمون بود خونشون

بچشونم داشت گریه میکرد بریم

رسوندشون.

وای بخدا قسم دستو پام یخ کرده🥲🥲

بیچاره خواهرت نگی بهتره حداقل اعصاب اونم خورد میکنی ازش فاصله بگیر خواهر زن جای خواهره ایقد بیشعوره ...

بمیرم براش😭💔

بخدا فاصله زیااااد میگیرم اصلا سلامشم نمیکنم بخدا قسم

خونشون بین مسیرمون بودبچشونم گریه میکرد بریم خونهخودش کنار خونمون کار داشت...

من فکر کردم تازه ازدواج کردند ....

اشکال نداره فقط باهاش تنها نمون....بلاکش کن حتما

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ب خواهرم بگمنکنه ی وقت زندگیش بهم بخوره

الان تنها چیزی که اهمیت داره سلامت روح و روان توعه.اگه شوهرش واقعا منظوری داشته زندگی خواهرت از هم پاشیده هست.

تو هم چیزیو تحلیل نکن. فقط از خواهرت بپرس فلانی منظورش چی بوده این پیام داده و اینجور گفته؟از مامانم بپرس با حالت تعجب

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹

من اگه جای خواهرت بودم دوست داشتم بقیه بهم بگن که بتونم تصمیم بگیرم زندگیمو با همچین شخصی ادامه بدم ...

بچه دارن بچشونم بزرگه

میترسم بخدا زندگیشون بهم بخوره

چ خاکی کنم ت سرم

چقدر بیشعوره خداروشکر میکنم از سال ۸۵که خواهرم عروسی کرده تا الان شماره شوهرشو ندارم،زیادم باهاش راحت نیستم بزوررر جواب سلام هامو میده،حتی خونشون هم نمیرم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن