2777
2789
عنوان

مامانم قهر کرده بهش زنگ بزنم😕

89 بازدید | 12 پست

بیخود بی جهت دو روز پیش بهش زنگ زدم باهاش صحبت کنم گفت حوصله حرف زدنو ندارم قطع کردیم

روز بعدش زنگ زدم گفت دارم کارامو میکنم بعد از ظهر بهت زنگ میزنم و نزد

حالا من چند روز پیش واسش لباس انلاین سفارش دادم ک براش ببرم ولی با این برخوردش دلم گرفت

مامانم کلا پسر دوسته نه منو دوست داره ن شوهرمو

ولی هی میگه نه من تورو خیلی دوست دارم ولی این رفتاراشه تازه باردارم هستم

عزیزم چقدر سخت ...من فکر میکنم ممکنه بخاطر بارداریت حساس تر شده باشی ....

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگردم الاهی.همیشه اینجوریه

کلا به من محبتی نداره از بعد از ازدواجمم بدتر شده کلا سرد شده یه سری بخاطر رفتاراش باهاش قهر کردم تا دوماه بهم زنگ نزد اخرش داداشم اومد گوشیو داد دستش

عزیزممممممم به سلامتی ایشالله به خیر و خوشی مامان بشی:)

مشخصه دل حیلی مهربونی داری

ببخش از بزرگانه من میگم یه بار زنگ بزن گفت حوصله هم ندارم بگو میخوام باهات حرف بزنم همه ی حرفای تو دلت بهش بگو

اگه باز بی محلی کرد دیگه گردن تو نیس

ایشالله خدا به سبب این قلب مهربونت یه بچه ی خوشگل و خوش قلب نصیبت کنه

عریزه دلم اخه چرااامخالفه ازدواجت بود؟

ن بابا با شخص مورد نظر خودش ازدواج کردم

طرز فکرش اینه تو ازدواج کردی و کارات و همه چیت مربوط به خودتو خانواده شوهرته از کا توقع نداشته باش

الانم باردارم میگه توقع نداشته باش ماهی یبار بیام سر بهت بزنم

کلا فکر میکنم باید قیدشو بزنم چون خودش همینو میخواد

حساس تر ک هستم ولی خب رفتارش همینه

😍😍بیخیال الان به فکر نی نی باش ... دختره یا پسر ؟ اسم براش گذاشتین؟ ... عزیزم این اولین باری نیست که این رفتار را میبینی پس عادت داری که مادرت فرق میذاره... خیلی بده آدم دلش میگیره اما خب اولین باری نیست که با همچین رفتاری روبه رو میشی درسته ؟ .... پس بیخیال باش سعی کن سرتو با زندگی خودت گرم کنی

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ن بابا با شخص مورد نظر خودش ازدواج کردمطرز فکرش اینه تو ازدواج کردی و کارات و همه چیت مربوط به خودتو ...

من میگم یه چیزی نمیدونم درست یا غلط اما اگه میتونی

پیش دعا نویس اینا که فقط از قرآن دعا مینویسن نه بقیه چیزا

یکی دیکه بره بارداری خودت نرو یه دعای محبت بنویسه باهات بهتر شه من راه دیگه به ذهنم نمیرسه

من دیدم کسایی که دعا نوشتن و اون ادم باهاشون بهتر شده

اخه عجیبه این رفتاراش