2777
2789
عنوان

رفتم برای مصاحبه کاری ولی ی وایب خیلی بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 46 پست
من از اینجا حس بد گرفتم،اونجا که گفتی ژل زده بود مرده دیگه بدتر

از عکس پروفایلش که دیرم لبش انکار ژل زده بود

بعد این مثلا مطبش بین چند تا خونه بود اصلا هیچ نام و نشون و اسم و مشخصاتی هم نداشت

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

🤣🤣🤣🤣 عزیزم تو پیش دکتر خانوم رفتی نه آقاعقل میگه فرار کن و نرو

والا من از خدام بود خانم بود

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تبریز نیستم بالاتر هم گفتم حالا جطور چرا انقدر اصرار داری تبریز ؟ کنجکاو شدم لطفا بگو

گفتم عزیزم منم یکی و میشناسم عین همین آبی که گفتی😂دندان پزشکی تو ساختمون سردری و ایمان نداره و کرده احساس میکنم عمله کل صورتش ولی خب کار ایشون خوبه و مشتری زیاد داره منم برا دندونام پیشش رفتم فکر کردم اونو میگی😂

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
خب اون شخص چی شد آخرش؟ موذی عذاب در اومد؟

والا نمیدونم اونجاست و ولی کلا به منابع دیگه اخلاقش با همه خیلی خوبه مهربونه البته با مرداهم همون مدلی بود

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
گفتم عزیزم منم یکی و میشناسم عین همین آبی که گفتی😂دندان پزشکی تو ساختمون سردری و ایمان نداره و کرده ...

اها اوکی فهمیدم

اینی که تو میگی هیز نیست ؟

من ترسیدم گفتم یوقت دور از جون خدای نکرده تج اوز نکنه 😶😶

والا نمیدونم اونجاست و ولی کلا به منابع دیگه اخلاقش با همه خیلی خوبه مهربونه البته با مرداهم همون مد ...

.

اها اوکی فهمیدم اینی که تو میگی هیز نیست ؟من ترسیدم گفتم یوقت دور از جون خدای نکرده تج اوز نکنه 😶😶

این که من میگمم منشیش خانم بود .هیز که چه عرض کنم کلا خیلی نگاه میکرد منو که داشت میخورد😂🤦ولی کلا من ازش حس بد نمیگرفتم از این مرداب چندش نبود دیدی آدم از بعضیا خیلی حس چندی میگیره ولی خب این کلا مهربونم بود با همه اخلاقش خدایی خوب بود

اره دیدی میگن حس زنا و دخترا الکی نیست من نمیخوام نفوذ بد بزنم ولی دو به شکم شما مگه همچین تجربه ای ...

آره وقتی حس میکنم یکی آدم درستی نیست باید جدی بگیرم و همون اول ازش دور بشم

از دوست و همکار چندبار ضربه خوردم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

پس خانم نیست پس چیه؟ کسی که ژل لب میزنه خانوم آقاس

جنسیت که آقا بود خخ

این که من میگمم منشیش خانم بود .هیز که چه عرض کنم کلا خیلی نگاه میکرد منو که داشت میخورد😂🤦ولی کلا ...

افرین دقیقا

ببین من کار قبلیم هم دندانپزشک آقا بود هیز که خب چطوری بگم اونجور هیز نبود ولی هیچوقت ازش حس نا امنی وایب بد نمیگزفتم

ولی از این آقا که امروز رفتم پیشش و حتی از محیط اونجا من وایب خیلی بدی گرفتم

آره وقتی حس میکنم یکی آدم درستی نیست باید جدی بگیرم و همون اول ازش دور بشماز دوست و همکار چندبار ضرب ...

از چ لحاظ ضربه خوردین شما؟ خانم بودن یا آقا همشون

افرین دقیقا ببین من کار قبلیم هم دندانپزشک آقا بود هیز که خب چطوری بگم اونجور هیز نبود ولی هیچوقت از ...

پس نرو عزیزم من خودم حسام بهم هیچوقت اشتباه نمیگه واقعا گاهی حس آدم خیلی درس میگه...این دکترم خیلی نگاه میکنه و خوش اخلاق و این مدلیه ولی حس بدی نمیداد بهم کلا مدلش اونجوری بود بنظرم

پس نرو عزیزم من خودم حسام بهم هیچوقت اشتباه نمیگه واقعا گاهی حس آدم خیلی درس میگه...این دکترم خیلی ن ...

دقیقا آفرین

ببین من بهش عکس دادم چون خودش خواست عکس که فرستادم گفت بیا برای مصاحبه

الان اکه بهش بگم نمیام دردسر نمیشه؟ باتوجه به اینکه عکس دادم

البته عکس قدی نبود فقط صورت

از چ لحاظ ضربه خوردین شما؟ خانم بودن یا آقا همشون

هم خانم هم آقا

بابت اعتماد، مسئله شغلی، همکاری هر چی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.