2777
2789
عنوان

کسی با بدنسازی قدش کوتاه شده

58 بازدید | 11 پست

رشد قد رو نمیگم متوقف میشه

خود قد مثلا فشار بیاره قدتون در حد ۵ ۶ سانت بیاد پایین تر؟

خیلی قدم بلنده بدنم برای همین زار و دراز دیده میشه معذبم هر جا میرم نمیدونم چنده قدم نگرفتم ولی اذیتم میکنه

دلم میخواست حداقل کوتاه تر بودم آنقدر زار دیده نشم میگم امکانش هست برم بدنسازی ۶ ۷سانتی بیام پایین تر؟؟

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنده قدت؟

تازگیا نگرفتم نمیدونم

سال پیش گرفتم ۱۶۵بود میدونم الان میگی بلند نیست ولی من خیلیی بلند دیده میشم بدنم زار میزنه پایین تنه ام با بالاتنه ام هم سطحه برای همین خیلی زار میزنم همه بهم میگن وای چقدر درازی بلندی شاید اشتباه گرفتم قدمو😐

برای همین میخوام قدم نرمال بشه

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

اوو مثلا بالای ۱۸۰ ای؟

نه اونقدر نیستم

ولی بازم اذیت میشم بالاتنه ام با پایین تنه ام هم سطح و ریزه برای همین مثل یه چوب کبریت دیده میشم

تازگیا نگرفتم نمیدونم سال پیش گرفتم ۱۶۵بود میدونم الان میگی بلند نیست ولی من خیلیی بلند دیده میشم بد ...

۱۶۵که بلند نیست کوتاه هم نیست بهترین قد برای یه زن یکم بخور وزن بگیری

۱۶۵که بلند نیست کوتاه هم نیست بهترین قد برای یه زن یکم بخور وزن بگیری

میخورم چاق میشم زشت میشم

به نظرت برم بدنسازی یکم عضله های بالا تنه ام پر کنم درست میشه؟

تازگیا نگرفتم نمیدونم سال پیش گرفتم ۱۶۵بود میدونم الان میگی بلند نیست ولی من خیلیی بلند دیده میشم بد ...

😐بخدا اینا دغدغه های نوجوونیه گلم قدت عالیهههه نه بلنده نه کوتاه فقط اگه خیلی لاغری برو دکتر تغذیه تا یکم تپل شی

😐بخدا اینا دغدغه های نوجوونیه گلم قدت عالیهههه نه بلنده نه کوتاه فقط اگه خیلی لاغری برو دکتر تغذیه ...

کمبود ویتامین دی شدید دارم شاید به خاطر اون خیلی زار دیده میشم