2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حقوق جفتمون باهم ۷۵ تومنه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم از وقتی اومدی عشق شکل پیدا کرد و مادر بودن شد شیرین ترین شعر زندگیم💞عشق کوچولوی من بیصبرانه منتظر گرفتن دستات و بغل کردنتم. تقریبا نصف راهو باهم اومدیم دخترکم هرچیم اذیت شده باشم می ارزه به لحظه ای که بذارنت تو بغلم🥺❤عاشقتم قلب مادر

بچه ها خط فقر و کی حساب میکنه کجا اعلام میکنن ؟

بعد ملاک هاشون چیه ؟

من تهران زندگی نکردم تا حالا نمیدونم چه شکلیه

ولی توی دو تا از مرکز استان ها تا حالا زندگی کردم

انصافا به نظرم واسه یه خانواده ۳ نفره مثل خودم ۴۰ تومن خوبه و میشه راحت زندگی کرد

۷۰ تومن واقعا دیگه عالیه

۵۰ تومن واسه ۲ نفر زن و شوهر نه یک نفر آخر ماه واقعا کم میاریم

خب همون ۲ نفر، باهاش چی میخرید که تموم میشه

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

بابام کارگره .و درآمدمون ماهی پونزدع تومن تازه نصفش میره برا قسط و داروهای من

البته ما زندگی نمیکنیم تحمل میکنیم که دیگه اونم نمیتونیم💔

کآش ، کآش ها نَبودَند..:)🥀https://daigo.ir/secret/21881003623

فقط شوهرم الان تو دیوار بودم برای خودم میگشتم از صبح تا ۸ شب ۷ تومن 😐😐😐

۷ تومن😐 چه پررو

شبهه ای که برای بعضی از مردم وجود داره اینه که مردم ایران به زور شمشیر🗡 مسلمان شدن، اولا اگه بحث جنگ و زور باشه پس چرا مردم تو حمله مغولها،دین اونها رو قبول نکردن؟ با اینکه وحشتناکترین حمله به ایران بوده! واضحه چون مردم اونا رو نمیخواستن🚫 دوما تو قضیه حمله به ایران، امام علی شرکت نکردن و اون زمان امام حسین و امام حسن هم خیلی کم سن بودن. ولی در کل فرایند مسلمان شدن مردم ايران تدریجی بوده و در نهایت در زمان صفویان مردم ایران بدون هیچ جنگ و شمشیری⚔️ شیعه شدن❤️        درمورد فرایند مسلمان شدن مردم ایران، یه عده استناد میکنن به کتاب دو قرن سکوت زرینکوب که اونجا گفته زور شمشیر بوده🗡 ولی همون یه عده کل واقعیت رو به شما نمیگن❌️ زرین‌کوب ابراز پشیمونی کرده و گفته کتاب دو قرن سکوت رو از روی خامی و تعصب نوشته🌑 ولی بعدا برای جبران کار اشتباهش، کتاب کارنامه اسلام رو نوشت.☀️     ⛔️قابل توجه بعضیا، این کتاب قبل انقلاب نوشته شده⛔️                                                                               یه شبهه دیگه که راه انداختن اینه که امام رضا دشمن مردم ایران بود😐 ای باهوش لعنتی پس چرا مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن🖤 ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟💃 تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید.                                 

کرمانشاهیم اینجا همینجوریه حقوقاشون مفت ساعت کاریاشون زیااااد

طبق تورم اونجا هست حالا؟

بچه ها خط فقر و کی حساب میکنه کجا اعلام میکنن ؟بعد ملاک هاشون چیه ؟من تهران زندگی نکردم تا حالا نمید ...

اینا مهم ترین ملاک شون اینه که خانواده ۴ نفره نه خانواده ۳ نفره

و اینکه خوش به حالتون...

ما دو مته یه بار فقژ ۳۰ تومن قسط مدرسه داریم میدیم