2777
2789
عنوان

شماها چطوری خودتون رو بخشیدن

201 بازدید | 18 پست

خانوما من ۲۷ سالمه نگم بهتون که چقدر فرصت های عالی داشتم مفت از دستم دادم چقدر زندگیم عالی بود نمیدیدم من اصلا هیچ غم غصه ی تو زندگیم نداشتم خرم بهشتی داشتم اما همیشه خدا ناراضی بودم ناآگاه و همه ی فرصتامو نعمتامو هدر دادم حالا بماند که دو سال افسردگی گرفتم سر کارای اشتباهی که کردم الان حالم کمی خوب شده درصد جبران هستم اما بازم دلم از دست خودم خونه نمیتونم خودمو ببخشم تو برزخی خیلی بدی گرفتار شدم شماها چطوری تونستین خودتون رو ببخشید ؟

خودمو نبخشیدم

تلاش میکنم اما نمیتونم

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمو بخشیدم چون هر اتفاقی افتاده حتی در ظاهر بد اون اتفاق باید میفتاده ، اون شرایط باید ب وجود میومده و بهترین کاری هم ک کردم همونا بوده حتی ب خودمم دمت گرم میگم ک کار بدتر نکردم . ناراحتی ی چیز طبیعیه سرزنش ی چیز طبیعیه باید خودتو بغل کنی گریه کنی جیغ بزنی ولی تو این حالت نمونی چون نامیدی عامل اول واصلی شکسته . این همه هم بگم گو.ه خوردم چ فایده داره .

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

من خودمو بخشیدم چون هر اتفاقی افتاده حتی در ظاهر بد اون اتفاق باید میفتاده ، اون شرایط باید ب وجود م ...

حرفات کاملا درسته حتی روزی هزار بار به خودم میگم ترانه اسیر ذهنت نشو داره بازیت میده مثل همیشه هنوزم میتونی جبران کنی ببین این ناآگاهی باز تولد چه ورژن قشنگی از خودت شده ولی بازم وقتی یاد گذشته کارام میفتم دلم میخاد اینقدر خودمو کتک بزنم که خون بالا بیارم بمیرم آخه من اصلا تو زندگیم هیچ غمی نداشتم همه چیز داشتم چه مرگم بود که گند میزدم به فرصتام به زندگیم

حرفات کاملا درسته حتی روزی هزار بار به خودم میگم ترانه اسیر ذهنت نشو داره بازیت میده مثل همیشه هنوز ...

اصلا ب اینا فک نکن . منم ۲۸ سالمه . طلاهامو از دست دادم الان اگ بودم ۸۰۰ میلیون پول داشتم 🙂

بعضیاتون خیلی باحالید مرسی ک هستید✅🌱

از چه نظر نمیتونی خودتو ببخشی؟

از همه نظر تو خیلی چیزا استعداد داشتم که فرصتشو الان کاملا از دست دادم مثل دروازبانی فوتسال که خیلی استعداد بالای داشتم دعوتی اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بودم پدرم که خیلی انسان شریف مهربونی بود که قدرشو ندونستم ایشون الان فوت کردن من نمیتونم بگم بابا غلط کردم که ناراحتت کردم یا موقعیت عالی خواستگارام که خیلی خوب بودن الکی الکی رد میکردم پسری که خیلی زیاد دوسم داشت موقعیت خیلی عالی داشت ولی سر ی پسر دیگه ردش کردم پولای خیلی خیلی زیادی که از دست دادم درحالی الان میتونستم ی سرمایه گذاری خیلی خوبی باهاش بکنم استعدادم تو زمینه های مختلف آزمون های استخدامی که قبول میشدم ولی مصاحبه رو عمدا نمیخوندم رد میشدم واشتباهات هزار برابر بدتر از اینا