2777
2789
عنوان

جواب مادر شوهر خودخواه رو

251 بازدید | 23 پست

جواب مادر شوهر خودخواه رو چی میدین؟ همیشه خودش رو برتر میبینه ، ۴ ساله کار برای نظافت میاد من میرم وامیستم بالاسر کارگر ، اینم بگم ساختمون فقط ماییم و مادر شوهرم

امروز مادرم حالش بد شد باید میرفتم دنبالش ، به مادر شوهرم گفتم نیم ساعت بالا سر کارگر وایسا تا من بیام میگه نه درست نیست من با کارگر تنها ،گفتم پس چرا وقتی من بالا سر کارگرم میزارید میری پارک و گردش ،میگع اون موقع فرق داشت ، منم گفتم فرق نداشت تو خودخواهی خودخواه

بعد گفت تربیت نداری اجازه نمیدم سرم داد بزنی ، منم گفتم تربیت رو تو نداری که ۴ ساله هر روز به یه طریق اعصاب منو خورد کردی

مادرم تو بدترین حاله بستری شده جای کمک امروز اینجوری اعصابم رو خورد کرد

خدایا چرا نمیبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارگر اقاست؟ که ازش خجالت میکشه تنها بمونه؟خیلی عجیب بی فکره

اره اقاس ولی دروغ میگه خودش سری پیش بردش تو اتاقش درم بست ، عمدا من که با کارگر بودم تیپ میزد میرفت گردش بخدا نمیبخشمش

شما تنها باشی بدتره لعنت بهش زنیکه احمق کثافت

بخدا جلو کارگر تیپ میزد دست تموم میداد میگفت من میرم بیرون عمدا میخواست من حرص بخورم حالا گفتم نیم ساعتی من دیرتر میرسم میگه نه درست نیست

خب اینجوری شبم با شوهرت باید بجنگی بااین حرفایی ک زدی وقتی دیدی میگه نه میگفتی خب اشکال نداره کسی بالاسر کارگر نیست دیگه من نمیتونم مامانم وتنها بذارم شبم جلو شوهرت زبون تو جلو بود ..بعد اینم نوبتی کنید چرا همیشه تو وایسی ک اینجوری پررو شه ب شوهرتم شب مظلوم شو زبون درازی و پررو بازی درنیار ک حق و ب مامانش بده بگو من گفتم ادم نباید خودخواه باشه مامانم مریضه و فلان بذار بدتر باتو هم بد نشه

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

اگه موقعیت داری خونتون جدا کن اگر نه دیگه سرویس نده

ماه دیگه انتقال جنین دارم ، خانم مخالف بچه دار شدنمونم بود آنقدر خوند زیر گوش شوهرم اونم رفت وازکتومی کرد امسال تازه تونستم راضیش کنم بره عمل کنه با این وی اف بچه دار بشیم، مادرش خبر ندارم ولی آنقدر هر روز عصبیم میکنه

خب اینجوری شبم با شوهرت باید بجنگی بااین حرفایی ک زدی وقتی دیدی میگه نه میگفتی خب اشکال نداره کسی با ...

به شوهرم زنگ زدم ، گفتم همه چی رو ، اونم زنگ زد مادرش گفت چه اشکال داشت تنها میموندی کارگر من مطمینه