2777
2789

ما ۳ دنگ خونه داریم با کسی شریکیم حالا دایی شوهرم گفته ۳ دنگ این خونه رو خریدار منم نمیخام بااین ادم شریک باشیم حالم ازش ب هم میخوزه شوهرم میگه مگه بد بری تو خونه بزرگ جای خوب بشینی ولی من میگم کار عاقلانه ای نیست شاید فردا روزی ما خاستیم بفروشیم بریم اگه اون نخاد چی؟؟؟یا بگه اقا این همه سال شما سکونت داشتید الان من میخام بشینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشکلی هست .

از لحاظ حقوقی اگه الان برید داخل خونه ای که با دایی شریک هستید ممکنه تا چندسال سکوت کنه بعدش میتونه براتون اظهارنامه بفرسته و مبلغ اجاره بهای ماهانه ی تمام این مدت رو که مفت نشستید از شما مطالبه کنه و دادگاه کاملا در مورد اون سه دنگ به نفع دایی رای خواهد داد . این موضوع سر دختر خاله ی من اومد . اگه چندسال بعد با دایی به اختلاف بخورید اون میتونه ظرف یک ساعت حکم بگیره برای اینکه شما رو بندازه بیرون از اونجا چون قانون میگه یا باید از اول دایی کتبا روی کاغذ بنویسه اجازه میدهم فلانی با همسرش به مدت ۵ سال رایگان در این خانه سکونت کنند و امضا اثر انگشت بزنه اونم پیش دو تا شاهد مرد عاقل و بالغ . یا اگه اینکارو نکنید چندسال بعد به محض اینکه دایی اجاره ی اون سه دانگ رو مطالبه کنه یا درخواست فروش ملک رو بده دادگاه فوری شما رو بیرون میکنه و خونه رو پلمپ میکنه و میذاره مزایده برای فروش . وکیل هستم اینا رو گفتم بهت حواست جمع باشه بده همسرت بخونه

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

شراکت بدرد نمیخوره یکی از فامیلامون با یکی شریک بود شریکه بدهی بالا آورد خونه رو گرفتن یه خورده پول به این دادن که دیگه نتونست با اون پول چیزی بگیره الآنم مستاجره جای کوچیک باشه ولی مال خودت باشه