2777
2789
عنوان

چجوری بپیچونم دوستمو

48 بازدید | 12 پست

قبلا دو هفته پیش اینا خیلی صمیمی بودم باهاش دوس دختر داداشمه

پیام داده گفت اگه وقت داری میای بریم کتابخونه واسه ژوژمانمون قرار بود کمک کنیم به همدیگه الان ازش متنفرم خوشم نمیاد ازش

فکر میکنم واسه خودشیرینی داره اینطوری میکنه مهربون رفتار میکنه و سعی میکنه خودشو تو دل ما جا کنه

معلوم نیست دعا نوشته واسه داداشم چیه

انقدر اونو میپرسته همش حرف اونو میزنه هیچ یه ماه نیست دوست شدن دو تا کادو گرفته واسش

بند خریدی که برای من بود رو رفته داده واسه دختره خوراکی گرفته اونم پرو پرو قبول کرده

حالا نمیدونم چجوری بگم بهش که نره داداشمو پر کنه

نمیخوام برم بهش پیام بدم بگم

فعلا سرم شلوغه نمیتونم بیام؟

چون بیشتر کارای ژوژمان من بود اون قرار بود اجرا کنه و تصویر برداریشو انجام بده

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیسی از همین الان خواهرشوهر بازی و حسود بازی درنیار.خیلی از پیامت وایب بدی گرفتم

عزیزم دلیلی نداره داداشم بره بن خریدی که برای منه رو واسه دوس دخترش خرج کنه

یا اینکه مریض شده به مامان من چه مربوط اش بپزه واسش

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
تو بزار برسه بعد خواهرشوهربازی دربیار

چرا همه دارن طرف اونو میگیرن وقتی حرف من حقه

معلوم نیست از کجا عصبانی ای و خشم چشماتو کور کرده ، وگرنه اون بدبخت کاری نکرده اصلا

من از این عصبانیم که چرا دوس پسر داشتن واسه اون دختره خوبه واسه من بده در حالی که هم سن همیم

بعدم چرا چیزایی که برای منه داداشم باید بده به دوس دخترش

من از این عصبانیم که چرا دوس پسر داشتن واسه اون دختره خوبه واسه من بده در حالی که هم سن همیم بعدم چر ...

خب این چیزا تقصیر دوستت نیست . هر دختر دیگه ای هم داداشت انتخاب میکرد بازم شرایطتت همین بود.

الکی ارتباطتو با دوستت خراب نکن

خب این چیزا تقصیر دوستت نیست . هر دختر دیگه ای هم داداشت انتخاب میکرد بازم شرایطتت همین بود.الکی ارت ...

چرا همش به من گیر میدن منم ۱۷ سالمه اونم چرا منو بچه میدونن اونو بزرگ چیکار کنم

چرا همش به من گیر میدن منم ۱۷ سالمه اونم چرا منو بچه میدونن اونو بزرگ چیکار کنم

ببین عزیزم ، تو الان فقط داری عصبانیت و حسادتت رو روی اون دختر خالی میکنی و اینکارت هیچ کمکی بهت نمیکنه ، فقط هم باعث میشه همین یذره ارتباط خوب رو هم از دست بدی.

از دست پدرومادرت عصبانی باش و با اونا حرف بزن

ببین عزیزم ، تو الان فقط داری عصبانیت و حسادتت رو روی اون دختر خالی میکنی و اینکارت هیچ کمکی بهت نمی ...

ممنونم بابت راهنماییت